PelattuJalkapallon MM-kisat | Englanti – Belgia | Klo. 21.00

Jalkapallon MM-kisat | Englanti – Belgia | Klo. 21.00
Jalkapallon MM-kisat | Englanti – Belgia | Klo. 21.00
Jalkapallon MM-kisat | Englanti – Belgia | Klo. 21.00

Torstai-illan huippu ottelussa kohtaavat nuorennusleikkauksen kokenut Englanti, sekä joissain puheissa jopa mestari-ehdokkaaksi povattu Belgia.

Kumpikin joukkueista pelaa vauhdikasta ja hienoa jalkapalloa. Molemmat joukkueet ovat varmistaneet jatkopaikkansa ja nyt pelataankin sitten lohkovoitosta. Vaikka ottelussa onkin kova panos, niin en jaksa uskoa että kumpikaan joukkueista lähtisi peruuttelemaan, molemmat nimittäin haluaa ja osaa tehdä maaleja. Montaa maalitonta tasapeliä tässä turnauksessa ei olla nähty, eikä nähdä tässäkään ottelussa.

Pelikansa pitäisi Englantia voittajasuosikkina aivan hiuksenhienolla erolla. Romelu Lukakun pelaaminen on vielä hieman epävarmaa, joten tämäkin voi jo tehdä tuon eron. Englannin kapteenille, Harry Kanelle, tämä kävisi hyvin koska Lukaku on yksi kovimmista kilpailijoista maalipörssin voittoon.

Itse pitäisin Belgiaa vahvempana, sillä heidän joukkueessaan on tasapainoisesti kaikkea mitä tarvitsee. Nopeutta, kovuutta, kokemusta, ennakkoluulottomuutta ja ennen kaikkea Belgia on ruvennut pelaamaan joukkueena, vaikka kokoonpano viliseekin tähtipelaajia.

Mutta kolikonheittoahan se olisi tässä kohteessa ruveta arpomaan voittajaa, joten BTS (molemmat joukkueet tekevät maalin) on paras vaihtoehto tähän kohteeseen.

Mobilebet 200% vetobonus + 10€ ilmaisveto
Kierrätys 8 X
Mobilebet antaa vain Veikkaajat.comin asiakkaille 10 euron ilmaisvedon! Rekisteröidy ja tee vähintään kympin talletus, niin ilmaisveto on sinun. Lisäksi saat valita kahdesta vetobonuksesta: joko pienempi 200% aina 80€ asti eli 20€ saat 80€ pelirahaa tai suurempi bonus 100% aina 300€ asti. Kierrätysvaatimus vedonlyönnissä on 8x (talletus + bonus). Älä käytä nettilompakkoa ensitalletukseen.
40€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
300
bonuspaketti
Veikkaajat.com