Italia Lega A | Trento – Milano Klo. 21:45

Playoffien neljäs osaottelu pelataan tänä iltana, ja Milano lähtee ennakkosuosikkina jälleen tulevaan koitokseen. Ottelun asetelmat ovat kuitenkin tasaisemmat, kun pelataan Trenton kotikentällä. Kysymys on enää psyykkisen puolen vahvuudesta ja paineensietokyvystä. Pystyykö Trento vielä haastamaan Milanoa vai nappaako Milano katkopaikan?

Trento on pelannut loistavasti playoffit ja on päässytkin haastamaan ennakkosuosikkia finaalisarjassa. Trento kärsi vieraskentillä tappiot Milanoa vastaan, mutta asetelmat ovat aivan toiset, kun astellaan Trenton omalle kentälle. Trento lähtee tänäänkin haastajana otteluun, mutta ovatko paineet liian suuret kestettäviksi?

Milano on ollut mestarisuosikki jo kauden alusta lähtien. Playoffeissa ensimmäisellä kierroksella kaadettiinkin Cantu puhtaasti 3-0, mutta Brescia pääsi toisella kierroksella kerran Milanon yllättämään. Milano kuitenkin nappasi helpon finaalipaikan lukemin 3-1. Milanon vieraspelaaminen on huikeaa ollut läpi kauden, ja kertoohan siitä jo sekin, että finaaleihin ollaan päästy. Riittääkö rahkeet vieraissa kuitenkaan voittoon, vai ratkotaanko mestaruutta Milanon kotikonnuilla?

Milano on ennakkosuosikki otteluun kertoimien puolesta, mutta Trento nappaa kuitenkin kotiedun. Trento on pelannut huikeaa kautta, kun on päässyt kotikentillä dominoimaan, ja tälläkin kertaa lataus on varmasti suuri. Trenton kerroin on mielestämme ylikerroin, johon on yksinkertaisesti tartuttava.

Trento ml | Kerroin: 2,00 | Panossuositus (1-5): 5

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta