Irlannin faneja ylistetään!

Irlanti on ollut ehdottomasti jalkapallon EM-kisojen yksi iloisimmista asioista. Ei toki kentällä, mutta nimenomaan sen ulkopuolella. Irlanti hävisi kaikki alkulohko-ottelunsa yhteismaalierolla 1-9, mutta katsomossa irlantilaiset ovat jyränneet aivan kaikki!

”Kolmessa ottelussamme kannattajamme olivat fantastisia. On sääli, että emme päässeet tasollemme, sillä he, jos ketkä, olisivat ansainneet menestystä” Irlannin hyökkääjäikoni Robbie Keane suitsutti.

”Jokainen ottelu tuntui aivan kotiottelulta. Kannattajamme ovat olleet uskomattomia riippumatta siitä, mitä kentällä on tapahtunut. He ovat ylpeydeksi maallemme” Stephen Ward jatkoi.

Italialaisetkin innostuivat irkkufaneista

Irlannin kannattajat pitivät huikeaa tunnelmaa yllä Poznanissa maanantai-iltana, vaikka joukkueen mahdollisuudet olivat jo menneet. Myös 2-0-voiton ottaneen Italian leirissä ylistettiin irkkumeininkiä.

”En ole koskaan ollut niin tunteikkaana kansallislaulun aikaan. Heillä on fantastiset kannattajat” päävalmentaja Cesare Prandelli hehkutti.

”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa aiemmin. Se oli erittäin tunteikasta” turnauksen aikana sekä keskuspuolustuksessa että keskikentällä pelannut Daniele De Rossi vahvisti.

Lähde: AP

Veikkaajat.com