Espanja ACB | MoraBanc Andorra – Barcelona

Otteluparin toinen osa pelataan illalla. Andorra nappasi ensimmäisessä matsissa hienosti vierasvoiton jopa 18 pisteen turvin. Barcelonalla on tällä hetkellä tilanne, jossa sen on pakko tämä vierasvoitto napata. Tämä kuitenkin tuo melkoista painetta joukkueen päälle, eikä paine kyllä varmastikaan helpotu, kun vastustaja on erittäin vaarallinen kotonaan. Saako Barcelona pelin kuntoon, vai onko se nyt menoa sitten?

Andorra on pelannut erinomaisen kauden. Runkosarjasijoitukseksi jäi 6. sija, mutta se ei koko totuutta kerro. Andorra on nimittäin erittäin vaarallinen vieraissa, mutta myös kotonaan. Moni isompi joukkue aliarvioi pienempäänsä, ja tämä toimii erinomaisena aseena ennakkosuosikkeja vastaan. Tänään on lähes paineeton matsi edessä, ja kotiyleisön kannatus taustalla. Nyt on se paikka näyttää, kuinka vaarallinen joukkue osaa olla tosi paikan tullen.

Barcelona pelasi loistavan runkosarjan, ja sijoittuikin kolmanneksi. Pudotuspelit saivat kuitenkin karmivan alun, kun Andorra ryösti voiton, ja pääsee jo nyt kotonaan katkolle. Barcelonalla on todella tiukka paikka tällä hetkellä. Barcelonalla löytyy sitä tulivoimaa erittäin paljon, mutta Andorra puolestaan osaa lukea peliä turhankin hyvin, ja osaa myös pelata avainpelaajat ulos.

Andorra saa kotiedun otteluun. Kotonaan Andorra onkin viimeisestä viidestä ottelusta neljä voittanut, kun Barcelona puolestaan on voittanut kolme vieraspeliä viimeisestä viidestä. Andorralla on myös psyykkinen etulyöntiasema, sillä se lähtee altavastaajana otteluun, ja Barcelonalla on nyt todellinen taakka, kun sen pitäisi napata vierasvoitto edellisen murskatappion jälkeen.

Andorralle tarjotaan ylikerrointa, sillä rajakertoimeksi olen itse asettanut 2,15. Bookkerin tarjoama kerroin Andorran voitosta on suorastaan loistava!

Lapulle napataan MoraBanc Andorra moneyline kertoimella 2,65.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta