PelattuEspanja ACB | Gran Canaria – Valencia

Espanja ACB | Gran Canaria – Valencia
Espanja ACB | Gran Canaria – Valencia
Espanja ACB | Gran Canaria – Valencia

On tämänkin otteluparin toisen osan vuoro. Ensimmäinen osa päättyi odotetusti Valencian kotivoittoon, kun Valencia murjoi Canarian 71-56. Tänään on katkomahdollisuus, ja tätä varmastikin haetaan. Valencialla ei juuri painetta ole, sillä kotonaan Valencia ei tule Canarialle häviämään. Tänään kuitenkin lähdetään hakemaan jo jatkopaikkaa, mutta Canarialla voi olla sana sanottavana siihen.

Canaria pelasi hienon runkosarjan ja sijoittui viidenneksi. Kuitenkin pelaaminen on selkeästi kilpajoukkuettaan jäljessä, joten kotiyleisön kannatus on enemmän kuin tarpeen. Tänään tulee Canarialla olemaan melkoinen paine niskassa, kun kotiyleisö hönkii, ja Valencia tulee kovaa päälle. Saadaanko paineet selätettyä, vai onko Valencian vyöry liian kova?

Valencian runkosarja puolestaan meni ihan hyvin, ja sijoituskin oli hienosti neljäs. Pudotuspeleihin lähdettiin ennakkosuosikkina, ja kotivoitto tulikin helposti. Vieraissa Valencian peli on kuitenkin ailahtelevaa, mutta se ei muuta faktaa, etteikö Valencia olisi pelillisesti Canariaa edellä ja näin myös vaarallinen vierasjoukkue. Kysymys kuuluu, että saako Valencia samanlaisen vyöryn päälle myös vieraissa, vai kääntyykö momentum Canarian eduksi?

Canarialle suodaan ottelussa kotietu, mutta Valencia omaa materiaaliedun. Valencia tulee hakemaan tässä jo katkoa, mutta bookkereiden oletukset ovat Valenciaa vastaan. Valenciallekin tarjotaan otteluun ylikerrointa, sillä rajakertoimeksi olen asettanut 1,76. Bookkeri tarjoaa meille loistavaa kerrointa, johon aion tarttua tälläkin kertaa!

Vetolapulle napataan Valencia moneyline kertoimella 2,18.

Panossuositus (1-5): 4

Unibet – 100€ vedonlyöntiin, 10€ ilmaisveto
Kierrätys 25 X
Unibet on yksi suosituimmista pelisivustoista. Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin, 10€ riskitön veto ja 200€ casinobonus pokeriin sekä 10€ käteislippu.
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Kyllä
forfeitable
10
ilmaiskierrosta
100
bonuspaketti
Veikkaajat.com