Espanja ACB | Baskonia – Barcelona Klo. 22:00

Välieräparin toinen kohtaaminen pelataan tänä iltana. Ensimmäisessä matsissa Baskonia oli selkeästi kilpakumppaniaan edellä, kun he murskasivat Barcelonan kotonaan lukemin 86-61. Tänään on siis näytön paikka, koska jos Barcelona tämänkin häviää, niin on sarjaa todella vaikea enää kääntää voitoksi. Kestääkö Barcelonan hermot vai onko taakka liian suuri?

Baskonia on pelannut huikean kauden. Runkosarjasijoitukseksi napattiin 2. sija, ja Unicaja pudotettiin puolivälierissä suoraan 2-0. Kuten todettu on kauden aikana, Baskonialla on paljon tulivoimaa, ja sitä osataan hyödyntää. Pisteitä Baskonia nimittäin takoo yli 80 joka ottelussa. Sadankin pisteen ylityksiä on tapahtunut kauden aikana useampaan otteeseen.

Baskonialla ei ole poissaoloja odotettavissa. Tänään lähdetään kovaa pelaamaan, ja meno jatkuu loppuun asti. Baskonia taistelee mahdollisuudesta päästä katkolle jo ensimmäisessä vierasottelussa. Tulee kuitenkin muistaa, että paineet makaavat Barcelonan harteilla. Kysymys kuuluukin; kestääkö Barcelonan pää?

Barcelona sijoittui runkosarjan kolmoseksi. Huikea kausi on takana, mutta peli on ailahdellut laidasta laitaan. Puolivälierissä MoraBanc Andorra meinasi tehtailla jymy-yllätyksen, kun se pisti yhden liigan kovimpia joukkueita tiukille. Vierasvoitolla päästiin jo katkolle, mutta Barcelona kaappasi toivon rippeet, kun se otti taisteluvoiton vieraskentällä, ja murskasi tämän jälkeen kotonaan Andorran täysin. Vastus on paljon kovempi tällä kertaa, joten nyt kysytään jo, onko paineensietokyky kuinka korkea.

Baskonialla on kaikki eväät voittoon. Kotiedun ja tasaisen pelaamisen vuoksi asetamme panokset ehdottomasti Baskonian voitolle. Kertoimet on poljettu melko alas, mutta tasoituksella voi hyvillä mielin napata lapulle.

Vetolapulle nappaillaan parikin kohdetta.

Baskonia-7 |Kerroin 1,89 | Panossuositus (1-5): 4

Kotijoukkueen pisteet yhteensä yli 87,0 |Kerroin 1,88 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta