Eastbourne WTA | Wozniacki C. – Kerber A. Klo 14:30

Eastbournen WTA-turnaus lähenee loppuaan, ja katseet siirtyvät kohti Wimbledonia. Välierissä löytyy yksi erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi kiven kovaa pelaajaa iskevät yhteen. Caroline Wozniacki, WTA-rankingin sijalla 2. saa vastaansa WTA-rankingin sijalla 11. majailevan Angelique Kerberin. Otteluun on mitä mainioimpia kohteita tarjolla, joista nostammekin esille pari kappaletta.

Wozniacki on  löytänyt ällistyttävän vireen nurmelle. Wozniackin turnaus ei paljon paremmin olisi voinut sujua, sillä nainen on hävinnyt vain yhden erän kolmessa ottelussa. Ensimmäisellä kierroksella otettiin helppo voitto Camila Giorgista suoraan 2-0. Toisella kierroksella Johanna Konta aiheutti jo hieman päänsärkyä, kun Konta meni 0-1 johtoon ensimmäisessä erässä. Toinen ja kolmas erä menivätkin Wozniackilta rutiinipelillä älyttömän hienosti, ja Wozniacki nappasi 2-1 voiton ottelussa. Viimeisimpänä kaatui Ashleigh Barty. Barty oli kova luu, mutta Wozniacki onnistui nappaamaan suoran 2-0 voiton, kun hän onnistui murtamaan Bartyn syötön jopa huimat viisi kertaa. Wozniacki on valmis Wimbledonia ajatellen, sillä hän on löytänyt hurjan vireen juuri oikeaan kohtaan!

Angelique Kerber on myöskin pelannut hienon turnauksen. Cibulkova ja Collins kaatuivat rutiinipelillä erin 2-0, mutta Daria Kasatkina aiheutti ongelmia. Kasatkina hävisi ensimmäisen erän, mutta tasoitti tilanteen toisessa erässä. Kolmas erä näytti Kerberin puolesta tukalalta, kun hän murtui syötöllään kuudennessa pelissä. Kerber kampesi kuitenkin ottelun aina Tie-Breakiin asti, jonka hän klaarasikin kokemuksellaan mallikkaasti. Tänään vastus kovenee entisestään, ja voi olla, ettei Kerber tule paineita kestämään.

Tasabookkia tarjotaan tähänkin otteluun, ja nykyisen pelivireen vuoksi nappaamme Caroline Wozniackin voittoa lapulle!

Caroline Wozniacki voittaa | Kerroin 1,82 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta