PelattuCS:GO | StarSeries i-League Season 5: Virtus. Pro – Natus Vincere

CS:GO | StarSeries i-League Season 5: Virtus. Pro – Natus Vincere
CS:GO | StarSeries i-League Season 5: Virtus. Pro – Natus Vincere
CS:GO | StarSeries i-League Season 5: Virtus. Pro – Natus Vincere

Nähdäänkö tänään silkkaa dominointia vai pystyykö Virtus. Pro taistelemaan vastaan?

StarSeries on edennyt kolmanteen ottelupäivään. Tänäänkin on luvassa erinomaisia ja todella viihdyttäviä otteluita. Ensimmäiset joukkueet ovat tänään vaarassa pudota turnauksesta, mutta tässä ottelussa kummallakaan joukkueella ei vielä sitä vaaraa ole. Molemmat joukkueet ovat voittaneet ja hävinneet yhden pelin, joten tämä on silti erittäin tärkeä ottelu, sillä kolmesta häviöstä putoaa pois.

Ottelussa vastakkain asettuvat puolalaiset legendat Virtus. Pro ja ukrainalainen joukkue Natus Vincere. Joukkueiden pelaajilla on pitkä yhteinen historia, sillä molempien joukkueiden pelaajat ovat olleet mukana CS:ssä jopa 1.6 ajoista lähtien. Tässä ottelussa vastakkain asettuvat siis todelliset legendat.

Ennakkoasetelmat otteluun ovat selkeät, sillä Na’Vi lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina. Ukrainalaiset keräsivät itsensä ensimmäisen päivän shokkitappion jälkeen, kun joukkue hävisi kiinalaiselle TyLoolle. Parhaassa kunnossaan Na’Vi on ehdottomasti yksi maailman parhaita joukkueita, ja huomattavasti parempi joukkue, kuin Virtus. Pro.

VP on ollut aivan järjettömän ailahteleva viime aikoina. Välillä puolalaiset ovat jopa olleet kilpailukykyinen joukkue, mutta välillä heidät murskataan jonkun tier 4 joukkueen toimesta. VP:n päivät ovat menneet ja se on fakta. Joukkueen vanhuksia ei saa millään enään heräteltyä, ja paras vaihtoehto puolalaisille olisikin muihin hommiin siirtyminen.

Virtus. Pro ei ole enään kykenevä joukkue kilpailemaan näinkin korkealla tasolla, ja sen näkee myös joukkueen pelaajien masentuneista twiiteistä. Esimerkiksi joukkueen pelaaja Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski twiittasi muutama päivä sitten, että voittaminen ei tuntuisi miltään ilman botteja CS:ssä. “Onneksi teillä on meidät” pasha twiittasi viitaten joukkueensa huonouteen.

Na’Vi:n tyyliin kuuluu se, että joukkue parantaa, mitä pidemmälle turnauksessa edetään. Ukrainalaiset ovat päässeet vähintään semifinaaleihin asti kolmessa turnauksessa putkeen, joka selvästi on sen merkki, että joukkue osaa pelata tosipaikan tullen. Tänään olisi se tosipaikka, sillä jos he ottavat tästä pelistä häviön, pelaavat he selkä seinää vasten seuraavat kaksi päivää, sillä heillä on jo yksi häviö ja kolmesta häviöstä putoaa pois.

Karttavalinnat otteluun tulevat olemaan erittäin hyvät Na’Ville. VP joutuu poistamaan Overpassin, koska joukkue ei pelaa kyseistä karttaa. Na’Vi poistaa Cachen, joka on ukrainalaisten permabanni ja puolalaisten yksi parhaista kartoista.

Jäljellä olevista kartoista VP tulee valitsemaan Trainin, joka on myös erittäin hyvä kartta Na’Ville. Na’Vi valitsee varmasti omaksi kartakseen Miragen, joten 2-0 tulos on hyvin mahdollinen.

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com