CS:GO | StarSeries i-League Season 5: Renegades – Virtus.pro

Kokemus vastaan nuoruuden into. Miten käy?

StarSeries i-League Season 5 on edennyt neljänteen päivään. Tänään pelataan yhteensä vain kuusi ottelua, sillä kaksi joukkuetta on jo tippunut, ja kaksi joukkuetta on edennyt puolivälieriin. Miten käy, kun legendoja täynnä oleva Virtus. Pro ja nuoruuden intoa purskuva Renegades kohtaavat? Renegades ja Virtus. Pro ovat molemmat hävinneet kaksi ottelua ja voittaneet yhden. Ottelun voittaja jatkaa lohkovaiheen viimeiseen peliin, ja häviäjä putoaa turnauksesta pois.

Ottelun voittajaa on hyvin vaikea veikata. Molemmat joukkueet ovat olleet erittäin ailahtelevia, ja on vaikea sanoa mitkä versiot näistä joukkueista tulemme tänään näkemään. Parhaimmillaan Virtus. Pro on pysäyttämätön, mutta sitä pelikuntoa emme ole nähneet vuoteen, joten sitä on turha odottaa.

Renegades on parhaimmillaan silloin kun joukkueen kivääripelaaja Noah ”Nifty” Francis on tulessa. Nifty on erittäin epävarma pelaaja, joten tästäkään ei voi vetää mitään johtopäätöksiä ottelun voittajan suhteen. Tulemme todennäköisesti näkemään erittäin tasaisen ottelun kahden huonon joukkueen välillä.

Nämä kaksi joukkuetta ovat viimeksi kohdanneet viime vuoden marraskuussa, joten keskenäisiä kohtaamisiakaan ei voi ottaa huomioon. Ottelun voittajan veikkaaminen on tässä vaiheessa kuin lottoa, joten parhaat pelivalinnat ovat kierros- tai karttamääriä.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta