CS:GO | StarSeries i-League Season 5: NiP – North

Pohjoisen pojat vastakkain. Miten käy?

StarSeries i-League Season 5 on edennyt neljänteen päivään. Tänään pelataan yhteensä vain kuusi ottelua, sillä kaksi joukkuetta on jo tippunut, ja kaksi joukkuetta on edennyt puolivälieriin. Miten käy, kun kaksi pohjoisen joukkuetta kohtaavat? North ja NiP ovat molemmat voittaneet kaksi ottelua, ja hävinneet yhden. Ottelun voittaja jatkaa siis suoraan puolivälieriin, ja häviäjä joutuu selkä seinää vasten viimeiseen lohkopeliin.

NiP nousi selvästi pystyyn järkyttävän tappionsa jälkeen puolalaiselle AGOlle. Ninjat kohtasivat kolmantena turnauspäivänä kiinalaisjoukkue TyLoon. NiP pelasi huomattavasti paremmin, ja heillä oli jo jonkinlainen pelisuunnitelma. Ruotsalaiset ovat vihdoin saaneet koneensa käyntiin, ja Northin ei pitäisi olla este puolivälieriin pääsyn kannalta.

NiP on ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta Northia ei silti saa ottaa leikillä. North on näyttänyt tulikuumalta viime päivinä. NiP on kuitenkin pelannut aina erittäin hyvin Northia vastaan, sillä ruotsalaisjoukkue on voittanut Northin kolme kertaa viidestä viimeisestä ottelusta. Northin kaksi voittoa ovat päättyneet 16-14 ja 19-15, joten NiP on selvästi ollut parempi keskinäisissä kohtaamisissa.

North on pelannut hyvän alkuturnauksen. Tanskalaiset hävisivät tiukasti 2-1 Mousesportsille ensimmäisessä pelissään, jonka jälkeen voittivat NRG:n 2-1, ja Hellraisersin 2-0. North voitti viikko sitten pelatun DreamHack Toursin, jolle ei tosin voi antaa painoarvoa, sillä turnaus koostui lähinnä tier 2 joukkueista.

Ottelun kartat tulevat suosimaan NiP:ä, sillä Northin paras vaihtoehto ensimmäiseksi kartakseen on Nuke. NiP tulee valitsemaan omaksi kartakseen Infernon. Näillä kartoilla Ninjojen 2-0 tulos ei olisi yllätys.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta