CS:GO | StarSeries i-League Season 5: AVANGAR – Na’Vi

Idän maiden taisto. Pystyykö Na’Vi pelaamaan paineen alla?

Viimeinen päivä StarSeries i-League Season 5 turnauksen lohkovaiheessa alkaa tänään kolmella ottelulla, jotka kaikki ovat pudotusotteluita. Tänään pelataan viimeiset lohko-ottelut, joiden voittajat pääsevät puolivälieriin, ja häviäjät putoavat pois turnauksesta.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuvat ukrainalaisjoukkue Natus Vincere ja kazakstanilainen joukkue Avangar. Ottelun ennakkoasetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Ottelu on CIS maiden taisto, jotka varmasti harjoittelevat toisiaan vastaan paljon. On mielenkiintoista nähdä miten joukkueet pelaavat vastakkain, sillä viimeksi joukkueet ovat kohdanneet puoli vuotta sitten.

Natus Vincere otti neljäntenä turnauspäivänä karvaan tappion Mousesportsia vastaan. Joukkue hävisi ottelun 2-1. Kaikkien yllätykseksi kaikki kartat olivat voittajalleen hyvin helppoja. Kartat päättyivät 16-5, 16-2, ja 16-9. Na’Vi on pelannut todella ailahtelevaa peliä koko turnauksen ajan. Joukkueen kaksi häviötä ovat Mousesportsille ja TyLoolle. Joukkueen kaksi voittoa tapahtuivat Virtus. Pro:ta ja VG.Flashia vastaan.

Avangar on näyttänyt hyvin pelivalmillta koko turnauksen. Avangar on voittanut Gambitin ja Godsentin, mutta hävinnyt SK:lle ja Liquidille. Joukkue on selvästi saanut vastaansa turnauksen parhaita joukkueita ja silti pystynyt taistelemaan. Avangarilla on todelliset mahdollisuudet voittaa tänään, sillä Na’Vi ei ole pelannut parhaalla tasollaan tässä turnauksessa.

Na’Villa on neljässä kartassa parempi voittoprosentti kuin Avangarilla. Näitä ei tosin sokkona voi verrata toisiinsa sillä Avangar yleensä pelaa paljon huonompia joukkueita vastaan. Ottelun karttavalinnat tulevat olemaan mielenkiintoiset. Joukkueet pelaavat lähes samoja karttoja. Karttavalintojen ennustaminen on tässä ottelussa hyvin vaikeaa, mutta saimme silti jotain aikaiseksi.

 

Karttavalinnat

  • Avangar remove Nuke
  • Na’Vi remove Cache

 

  • Avangar pick Overpass
  • Na’Vi pick Mirage

 

  • Avangar remove Dust 2
  • Na’Vi remove Inferno

 

  • 3. Kartta = Train

Näillä kartoilla uskoisimme, että molemmat joukkueet voittavat oman karttansa. Avangarilla on myös hyvä mahdollisuus voittaa Train tai jos karttavalinnat ovatkin erilaiset, niin joku muu kartta. Emme luokittelisi karttavalintoja niin tärkeäksi tässä ottelussa.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta