CS:GO | StarSeries i-League Season 5: AGO – North

AGO:n dominointia?

StarSeries i-League Season 5 puolivälierät ovat vihdoin alkaneet. Tänään pelataan neljä puolivälierää, kun Liquid kohtaa NRG:n, AGO kohtaa Northin, Mousesports NiP:n, ja SK Na’Vi:n. Tänään pelattavista puolivälieristä ei taitoa puutu.

Päivän toisessa puolivälierässä kohtaavat AGO ja North. Erityisesti puolalaisjoukkue AGO on pelannut turnauksessa erittäin hyvin. Joukkue pääsi puolivälieriin voittamalla kaikki kolme ottelua häviämättä yhtään voittojen välissä.

AGO on tehnyt isoja muutoksia, joiden ansiosta joukkueen taso on noussut hurjasti. AGO:n pelaaja Tomasz “phr” Wójcik sanoi haastattelussa HLTV:lle, että Damian “Furlan” Kislowski on joukkueen uusi IGL ja hänen allaan joukkue pelaa paljon vapaammin, ja jokainen saa heittää omia ideoitansa kehiin.

AGO pelasi lohkoissa kolme ottelua, jotka olivat Virtus. Prota, NiP:ä ja Mousesportsia vastaan. Heidän vastustajansa olivat siis huikean tasokkaita joukkueita, mutta tämä puolalainen tulokasjoukkue onnistui silti voittamaan kaikki kolme.

Vastineeksi North pelasi viisi ottelua, joista kolme voittoa olivat Godsentia, NRG:tä ja Hellraisersia vastaan. North hävisi NiP:lle ja Mousesportsille. AGO pelasi siis paljon paremmat ottelut lohkoissa.

Viimeisistä kohtaamisista joukkueiden välillä viimeisen kolmen kuukauden aikana North on voittanut kolme karttaa, kun AGO on voittanut kaksi. Tässä kannattaa keskittää huomionsa viimeisimpään kohtaamiseen, joka tapahtui 25 päivää sitten, koska AGO on tehnyt suuria pelin sisäisiä muutoksia, jotka ovat selvästi tehneet tulosta.

 

Karttavalinnat

 

  • AGO remove Nuke
  • North remove Cache

 

  • AGO pick Train (1)
  • North pick Dust 2 (2)

 

  • AGO remove Inferno
  • North remove Overpass

 

  • 3. Kartta = Mirage (3)

 

Karttavalinnat suosivat Northia, sillä he ovat paljon valmiimpi joukkue. North pelaa kaikkia karttoja Cachea lukuun ottamatta toisin kuin AGO, jolla on kaksi kartta, jota he eivät pelaa. AGO ei pelaa Nukea, eikä Dust 2:sta. Tämä tuo Northille edun, sillä halutessaan North saa toisen näistä peliin. Olisi erittäin outoa, jos North ei näistä toista valitsisi.

Sivukohteeksi AGO ML kertoimella 2,00.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta