CS:GO | StarSeries i-League Season 5: AGO – Mousesports

StarSeriesin kolmannen päivän otteluista toiseen vihjeesemme valikoimme ottelun AGO:n ja Mousesportsin välillä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki kaksi otteluansa turnauksessa, eli tämän ottelun voittaja pääsee suoraan puolivälieriin. Tämä on iso ottelu molemmille joukkueille, sillä molemmat varmasti haluavat varmistaa paikkansa puolivälierissä ja saada muutama päivä harjoitteluaikaa.

AGO selviytyi tähän otteluun yllätysten kautta. Puolalaiset voittivat ensimmäisessä ottelussa Virtus. Pro:n 2-0
(19-17, 16-13). Turnauksen toisena päivänä puolalaiset kohtasivat ruotsalaisjoukkue Ninjas in Pyjamas:n, jonka AGO voitti kaikkien yllätykseksi 2-0. AGO pelasi loistavasti joukkueena, kun taas NiP näytti olevan täysin hukassa oman pelinsä kanssa.

AGO:n pelaaja Mateusz “TOAO” Zawistowski sanoi ottelun jälkeen haastattelussa, että ottelu tuntui jopa erittäin helpolta heille, sillä he eivät joutuneet vaihtamaan pelisuunnitelmaa lennosta, vaan puolalaisjoukkue sai pelata koko pelin samalla suunnitelmalla.

AGO on selvästi erittäin vahva joukkue pelaamaan yhdessä. AGO:ssa ei ole ns. superstaroja, vaan joukkue voittaa pelinsä pelaamalla strategisesti hyvin yhteen. Tämänkaltaiset joukkueet voivat olla Mousesportsille hyvinkin vaarallisia, sillä Mousesports on lähinnä joukkue, joka luottaa omien pelaajiensa yksilötaitoon.

Mousesportsin ensimmäiset kaksi peliä ovat sujuneet hyvin. Mouz voitti tanskalaisen North:n 2-1, ja kiinalaisen TyLoon 2-0. Mousesportsin pelissä on silti näkynyt heikkouksia ja joukkueen suomalaispelaaja Miika “Sunny” Kemppi onkin sanonut, että hänen joukkueensa ailahtelut johtuvat siitä, että heille ei ole ollut aikaa harjoitella tarpeeksi, sillä joukkueen turnauskalenteri on niin täynnä.

Molemmat joukkueet saavat karttavalinnassa itselleen sopivat kartat, ja joukkueet ovat kuitenkin sen verran tasaisia, että molemmat joukkueet hoitavat varmasti omat karttansa, jolloin tulemme näkemään kolmannen kartan.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta