PelattuCS:GO | IEM Shanghai Closed Qualifier | MVP PK – B.O.O.T-d[S]

2018.06.20

Betser
Onko B.O.O.T-d[S] liian kova pala uudistuneelle MVP PK:lle? IEM Shanghai 2018 Aasian suljettu karsinta on edennyt viimeisiin otteluihin. Jäljellä on enään ns. “semifinaali”, jonka voittaja pääsee taistelemaan paikasta IEM Shanghai 2018 -turnauksessa Lucid Dreamia vastaan. Päivän semifinaalissa MVP PK ja B.O.O.T-d[S] ottavat yhteen BO3 ottelussa, joka alkaa kello 13:00. B.O.O.T-d[S] on ollut tulessa viime aikoina. […]

Onko B.O.O.T-d[S] liian kova pala uudistuneelle MVP PK:lle?

IEM Shanghai 2018 Aasian suljettu karsinta on edennyt viimeisiin otteluihin. Jäljellä on enään ns. “semifinaali”, jonka voittaja pääsee taistelemaan paikasta IEM Shanghai 2018 -turnauksessa Lucid Dreamia vastaan. Päivän semifinaalissa MVP PK ja B.O.O.T-d[S] ottavat yhteen BO3 ottelussa, joka alkaa kello 13:00.

B.O.O.T-d[S] on ollut tulessa viime aikoina. Joukkue jopa melkein voitti Lucid Dreamin (19-17 Miragessa, 14-16 Cachessa, ja 13-16 Dust 2), joka nyt odottaa finaalissa seuraavaa vastustajaansa näistä kahdesta joukkueesta.

B.O.O.T-d[S] on voittanut jokaisen ottelunsa tässä karsinnassa lukuunottamatta ottelua Lucid Dreamia vastaan. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan on tämä Singaporesta kotoisin oleva joukkue voittanut seitsemän.

MVP PK hävisi Lucid Dreamille 2-0 ja huomattavan isoilla numeroilla, sillä ottelun kierrokset menivät Lucid Dreamille 11 kierroksen erolla. MVP PK on voittanut kymmenestä viimeisestä ottelustaan vain neljä.

Joukkueet ovat normaalistikin erittäin tasaiset. Joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista MVP PK on voittanut yhdeksän karttaa samalla kuin B.O.O.T-d[S] on voittanut kuusi.

B.O.O.T-d[S] näyttää olevan huomattavasti paremmassa vireessä tällä hetkellä, joka johtuu osin siitä, että MVP PK on saanut vasta kymmenen karttaa alleen uuden pelaajansa Seon-Ho “minixeta” Son:n kanssa.

 

Meidän pelivalinnat

B.O.O.T-d[S] ML | 1,86 | Betser

Map 1. Yli 26,5 kierrosta | 1,91 | Betser

Map 2. Yli 26,5 kierrosta | 1,91 | Betser

Map 3. Yli 26,5 kierrosta | 1,87 | Betser

Betser vetobonus: 10 € kierrätysvapaata pelirahaa
Kierrätys 0 X

Betser vetobonus: 10 € kierrätysvapaata pelirahaa

Betser lahjoittaa 10 € ihan oikeaa, kierrätysvapaata ja ilmaista rahaa uusille pelaajille, jotka tekevät ensimmäisen vedon vähintään 20 € panoksella! Tämän rahan voi käyttää vedonlyönnissä, kasinolla tai nostaa pois kuljeksimasta.

0 heti ensitalletuksella 0 ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta Forfeitable: Ei

0 spinniä

10

Veikkaajat.com