CS:GO | IEM Chicago Europe Qualifiers: North – Heroic

Jesse Pyrhönen

IEM Chicago 2018 Europe Qualifiers
Klo: 12.00

Päivän toinen mielenkiintoinen kamppailu IEM Chicago -turnauksen karsinnoissa käydään kahden tanskalaisjoukkueen välillä. Ottelusta on tulossa erittäin mielenkiintoinen, sillä joukkueet ovat juuri vaihtaneet kaksi pelaajaa keskenään.

North nappasi entisen Heroic-pelaaja Nikolaj ”niko” Kristensen:n, kun taas Heroic teki sopimuksen entisen North:n AWP-pelaajan Daniel ”mertz” Mertz:n kanssa. Niko ei ainakaan vielä ole virallisesti Northin pelaaja, vaan kantaa nimikettä: “stand-in”, joka tarkoittaa varapelaajaa.

Molemmat joukkueet pelasivat eilen kaksi ottelua. North aloitti turnauksen vahvasti kaatamalla turnauksen kolmannen tanskalaisjoukkueen, Fragstersin, lukemin 2-0. Voiton jälkeen North sai vastaansa tulikuuman suomalaisjoukkue ENCE:n, jolle North hävisi 2-1.

Heroic aloitti turnauksen häviöllä Avangaria vastaan. Avangar suorastaan murskasi Heroicin lukemin 2-0. Heroic sisuuntui häviöstä ja voitti seuraavan ottelunsa Valiancea vastaan 2-0.

Joukkueet ovat yllätykseksi kohdanneet vain kerran. Ottelu pelattiin noin kuukausi sitten, jolloin Heroic voitti Miragessa pelatun ottelun 16-10. Molemmissa joukkueissa pelasi neljä tämän hetken kokoonpanoissa olevaa pelaajaa.

Tanskalaisten joukkueiden kohtaamiset ovat aina omaa luokkaansa, sillä joukkueet harjoittelevat keskenään paljon. Heroic ja North tietävät toisistaan todella paljon asioita, taktiikoita, ja kuinka toisen joukkueen pelaajat pelaavat. Ottelut ovat täten aina hyvin sattumanvaraisia.

 

Arvioimamme karttavalinnat

  • North remove Cache
  • Heroic remove Inferno
  • North pick Mirage
  • Heroic pick Nuke
  • North remove Overpass
  • Heroic remove Train
  • Kolmas kartta = Dust 2

Karttavalikoima suosii ehdottomasti Northia. Mirage ja Nuke ovat molemmat erittäin hyviä karttoja Northille. Karttavalinnoissa ei millään voi tulla sellaista tulosta, joka suosisi Heroicia. Ottaen huomioon, että North on yleisesti ottaen vahvempi ja parempi joukkue, on North tasoituksella todella hyvä valinta.

Artikkelit samasta aiheesta