CS:GO | Fusion.Bet Masters II: LDLC – Sprout

Vähemmän virheitä tekevä joukkue voittaa.

Fusion.Bet Masters II pyörii kovaa vauhtia eteenpäin. Kyseessä on huomattavasti huonompien joukkueiden online-liiga, eli liigassa pelaa uusia ja huipulle haluavia joukkueita. Liigassa pelaa kahdeksan joukkuetta ja palkintopotissa on vain $10 000. Kyseessä ei siis ole kenellekään mitenkään merkittävä liiga.

Illan ottelussa tanskalais-saksalainen Sprout ottaa mittaa ranskalaisjoukkue LDLC:stä. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin, jolloin Sprout hoiti ottelun nimiinsä numeroin 16-7. Ottelu pelattiin tasan kaksikymmentä päivää sitten. Joukkueiden kokoonpanot ovat pysyneet samana kuin edellä mainitussa ottelussa.

Ottelun karttoja on hyvin hankala veikata. Sprout tykkää poistaa Cachea ja Overpassia, joissa LDLC ei todellakaan ole mikään erityisen hyvä. LDLC poistaa melkein aina Miragen, välillä jopa Nuken. Sproutin kannattaa ehdottomasti valita omaksi kartakseen Mirage tai Nuke, riippuen siitä kumman LDLC poistaa.

Jos totta puhutaan, on molemmat joukkueet äärimmäisen epävarmoja ja jokaisella osa-alueella surkeita. Vetoja silmällä pitäen Sproutilta saa kuitenkin äärimmäisen hyvää kerrointa, ottaen huomioon heidän viimeaikaiset tulokset ja ylipäätään paljon taitavemman kokoonpanon.

Myös se, että LDLC ei ole kovin hyvä Sproutin huonoissa kartoissa tuo edun Sproutille, sillä LDLC ei voi ottaa hyötyä valitsemalla Sproutin huonoa karttaa toisin kuin Sprout, joka on huomattavasti LDLC:tä parempi monessa eri kartassa.

Ottelun voittaa joukkue, joka tekee vähemmän virheitä, on valmiimpi, ja hallitsee pelattavat kartat paremmin. Sproutin pitäisi olla tämä joukkue.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta