CS:GO | Fusion.Bet Masters II: Kinguin – Tempo Storm

Jatkaako puolalaiset Tempo Stormin dominointia?

Illan toinen Fusion.Bet Masters II -liigan ottelu pelataan puolalaisjoukkue Kinguinin ja kansainvälisen Tempo Stormin välillä. Kinguin ei ole pelannut vielä yhtään ottelu kyseisessä liigassa toisin kuin Tempo Storm, jolta löytyy jo yksi häviö alta.

Kinguin on suuri ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä. Puolalaiset ovat huomattavasti kokeneempia, ja heiltä löytyy paljon laajempi karttavalikoima, vaikka ei Tempo Storm mikään huono joukkue ole. Tempo Stormissa pelaa esimerkiksi HS ja Fox, jotka molemmat ovat pelanneet jopa maailman parhaissa joukkueissa.

Kinguin ja Tempo Storm ovat kohdanneet kaksi kertaa aikaisemmin noin kuukausi taaksepäin. Kinguin voitti molemmat BO3 ottelut silloin 2-0. Neljän aikaisemman ottelun jälkeen Kinguin johtaa kierrosvoitoissa Tempo Stormia jopa 27 kierroksella, joka kertoo sen, että ottelut eivät olleet hirveän tasaisia.

Kinguin on voittanut viimeisestä kahdestakymmenestä kartastaan 15 toisin kuin Tempo Storm, joka on onnistunut voittamaan viimeisestä kahdestakymmenestä kartastaan vain 6. Kinguin on siis selvästi iskussa, mutta Tempo Storm ei.

Tempo Storm tulee todennäköisesti poistamaan Nuken, joka on yksi Kinguinin parhaista kartoista. Kinguin vastikään tulee poistamaan Infernon, jota Tempo Storm tykkää valita. Ottelun karttavalintoja on hieman vaikea ennustaa, mutta on hyvin todennäköistä, että Tempo Storm lähtee valitsemaan Miragea, ja Kinguin Trainia, tai Dust 2.

Kinguin on jokaisella osa-alueella Tempo Stormia edellä, sillä heillä on taitavemmat pelaajat, parempaa joukkuepelaamista, ja kartat suosivat Kinguinia. Kinguinin 2-0 tulos on hyvin todennäköinen.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta