PelattuCS:GO | Faceit Major 2018: Virtus.pro – Ninjas in Pyjamas

CS:GO | Faceit Major 2018: Virtus.pro – Ninjas in Pyjamas
CS:GO | Faceit Major 2018: Virtus.pro – Ninjas in Pyjamas
CS:GO | Faceit Major 2018: Virtus.pro – Ninjas in Pyjamas

Faceit Major 2018 – Main Qualifier
05.09.2018 – 13.30

Faceit Major 2018 Main Qualifierien päivän toinen ottelu on isojen legendojen kohtaaminen. Virtus.pro ja Ninjas in Pyjamas kohtaavat BO1 ottelussa, joka on elintärkeä molemmille. Ensimmäisestä pelistä olisi todella tärkeää saada voitto alle.

Molemmat joukkueet ovat ryömineet syvällä, ja kokeneet lähes kaiken, mitä voi kokea. Kumpikaan joukkue ei ole enään samalla tasolla, kuin neljä vuotta sitten, mutta varsinkin NiP on näyttänyt todella valoisia merkkejä viime aikoina.

NiP:n kokoonpano on kokenut paljon viimeisen kolmen vuoden aikana. Joukkue on vaihtanut pelaajia tiuhaan tahtiin yrittäen löytää täydellistä kokoonpanoa, jolla voisi jälleen voittaa mestaruuksia. Yritykset on välillä näyttäneet jopa säälittäviltä ja parhaimmillaan NiP:n uusi pelaaja ei ole ehtinyt olla joukkueen mukana edes kuukautta, kun taas on tullut lähtö.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että joukkue olisi löytänyt oikean kokoonpanon ja oikeat sävelet, jotta meno voisi jatkua samaan tyyliin kuin ennen. Viime viikon Dreamhack Masters Stockholm -turnauksessa NiP pelasi loistavasti voittaen monia todella hyviä joukkueita. NiP kuitenkin hävisi välierän Astralikselle, mutta ruotsalaisten peli oli silti loistavaa.

Virtus.pro on tällä hetkellä todella syvässä kuopassa, josta ylös pääseminen vaikuttaa lähes mahdottomalta tehtävältä. Joukkue on hajoamassa kasaan, sillä vanhat konkarit kuin myös joukkueen nuoret tähdet ovat lähteneet ja vanhasta kokoonpanosta jäljellä on enään byali, pasha ja neo, joista byali on ilmoittanut lähtevänsä joukkueesta major-turnauksen jälkeen.

Virtus.pro on uppoava laiva, jonka joukkueen pelaaja Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski on myös todennut. On vain ajan kysymys, milloin joukkue hajoaa kokonaan käsiin, sillä neo ja pasha tuskin jaksavat pelata kauaa. Virtus.pro jäänee kaksikon viimeiseksi joukkueeksi.

Otteluun lähdetään betsaamaan NiP:ä tasoituksella. -3,5 on todella pieni linja ottaen huomioon Virtus.pro:n isot ongelmat ja Ninjojen viimeaikaisen hyvän pelaamisen. Betsiin saa 1,80 kertoimen, joka on todella hyvä kerroin.

NiP -3,5 | 1.80 |
Panostus: 3,5

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com