PelattuCS:GO | Faceit Major 2018: Space Soldiers – Rogue

CS:GO | Faceit Major 2018: Space Soldiers – Rogue
CS:GO | Faceit Major 2018: Space Soldiers – Rogue
CS:GO | Faceit Major 2018: Space Soldiers – Rogue

Faceit Major 2018 – Main Qualifier
05.09.2018 – 12.00

Kauan odotettu vuoden toinen major-turnaus on vihdoin täällä. Faceit Major 2018 starttaa tämän viikon keskiviikkona, kun kuusitoista joukkuetta yrittää karsia itsensä majoriin, joka alkaa 12.09.

Main Qualifier -vaiheen ensimmäinen ottelu on Roguen ja Space Soldiersin välinen BO1 kamppailu. Ottelu tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen, sillä kukaan meistä ei ole nähnyt mitään otteita kummaltakaan joukkueelta yli kuukauteen epävirallisen tauon ansiosta.

Ennen taukoa joukkueet pelasivat omissa sarjoissaan ja turnauksissaan hieman epävarmasti. Rogue väläytteli siellä ja täällä, kuin myös Space Soldiers. Molemmilla joukkueilla oli heikkoja, kuin myös hyviä ja lupaavia hetkiä.

Etenkin Space Soldiers näytti hyvin epävakaalta joukkueelta juuri ennen taukoa. Joukkue on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kolme, joka kuulostaa todella heikolta.

Space Soldiersin helpotukseksi myöskään Rogue ei ole pelannut hyvin. Joukkue on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan kuusi, mutta Roguen vastustajat ovat olleet huomattavasti huonompia, kuin Space Soldiersin.

Space Soldiers pelaa jatkuvasti maailman parhaita ja euroopan kovimpia joukkueita vastaan, kun taas Roquen vastustajat ovat harvoin edes Pohjois-Amerikan parhaita. On selvää, että Space Soldiers on paperilla parempi joukkue, kuin Rogue, mutta ero ei ole iso.

Space Soldiers ja Rogue ovat kohdanneet toisensa kahteen otteeseen. Joukkueet ovat pelanneet BO3 ja BO1 ottelut, joista BO1 ottelu meni Roguelle, ja BO3 ottelu Space Soldiersille. Rogue voitti ottelunsa 16-8. Space Soldiers omansa 2-1 (16-8 Mirage, 5-16 Overpass, 16-2 Inferno).

Kerroinasettelun takia otteluun lähdetään pistämällä betsit Roguen kautta. Joukkueet ovat hyvin tasaväkisiä, ja on suorastaan naurettavaa, että bookkerit arvioivat ottelun voittomahdollisuudet prosentein 65-35.

 

Rogue ML | 2,75 | MrGreen
Panostus: 2,5
Rajakerroin: 2,43

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com