CS:GO | Europe Minor: Optic – 3DMax


Jesse Pyrhönen

Europe Minor – Faceit Major
Klo: 16.30

Euroopan Minor-turnaus alkaa tänään kahdella ottelulla, kun Optic kohtaa 3DMaxin ja suomalaisjoukkue ENCE kohtaa LeftOutin. Päivän ensimmäisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Optic ottaa mittaa ranskalaisjoukkue 3DMaxista.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin noin kuukausi sitten, jolloin Optic voitti tiukan väännön jälkeen ottelun 2-1 (16-10 Inferno, 11-16 Train, 16-3 Overpass). Ottelu oli osana DreamHack Masters Stockholm karsintaturnausta.

Tämän päivän ottelussa panokset ovat kovat. Voittaja jatkaa ylemmässä bracketissa, joka tulee huomattavasti helpommaksi, kuin alempi bracket. Ylemmästä bracketista voi edetä jatkoon vain kolmella ottelulla. Alemmassa bracketissa otteluita tulee väkisinkin enemmän.

Optic on kovassa iskussa. Joukkue on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän ottelua, joten joukkue on kyllä vireessä.

3DMax on uskomattomassa iskussa. Joukkue on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden. Tosin joukkue on pelannut huomattavasti huonompia joukkueita vastaan, kuin Optic, mutta silti yhdeksän voittoa kymmenestä on kova sana.

 

Karttavalinnat

Optic tulee poistamaan Cachen, Dust 2, ja Overpassin, sillä siinä on Opticin huonoimmat kartat ja 3DMaxin paras kartta. 3DMax tulee poistamaan Nuken, Miragen ja Infernon/Trainin, jolloin jäljellä oleva kartta pitäisi olla Train tai Inferno. 3DMax voitti Opticin Trainissa noin kuukausi sitten 16-11, ja kyseessä on Opticin viimeisin ottelu Trainissa. Inferno on myös historiallisesti todella epävarma kartta Opticille, joten 3DMaxilla on selvästi hyvät mahdollisuudet otteluun lähdettäessä.

Panostus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta