CS:GO | Europe Minor: NiP – Optic


Jesse Pyrhönen

Europe Minor – Faceit Major
Klo: 17.15

Päivän toinen ylemmän bracketin semifinaali Europe Minor -turnauksessa pelataan Optic:n ja NiP:n välillä. Ottelun voittaja siirtyy ylemmän bracketin finaaliin, jonka voittaja pääsee pelaamaan Faceit Majoriin.

Molempien joukkueiden ensimmäinen päivä meni todella hyvin. Optic joutui pelaamaan vain kaksi ottelua, sillä joukkue voitti ne molemmat. Ensin Optic pelasi 3DMaxia vastaan Miragessa, jonka Optic vei nimiinsä 16-5. Seuraavassa ottelussa Optic sai jo kunnon haastetta, sillä suomalaisjoukkue ENCE taisteli itselleen 13 kierrosta Opticin voittaessa ottelun.

NiP voitti ensimmäisen ottelunsa Red Reserveä vastaan 16-14. Toisessa ottelussa NiP kohtasi Sproutin, jolle ruotsalaisjoukkue hävisi tiukasti 16-19. Kolmannessa ottelussa NiP sai uudelleen vastaansa Red Reserven, mutta tällä kertaa BO3 ottelussa. NiP vei ottelun helposti 2-0.

NiP ja Optic ovat kohdanneet kerran aikaisemmin, kaksi kuukautta sitten, jolloin Optic voitti ottelun 2-0 (16-7 Mirage, 16-14 Inferno). NiP pelasi silloin vielä ex-AWP pelaajansa William “Draken” Sundinin kanssa, ja Dennis “dennis” Edman oli joukkueen IGL. Nyt joukkueen uusin tulokas Jonas ”Lekr0” Olofsson on IGL.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys on satunnainen.

  • NiP remove Dust 2
  • Optic remove Cache
  • NiP pick Overpass
  • Optic pick Train
  • NiP remove Inferno
  • Optic remove Nuke
  • Kolmas kartta = Mirage

Overpass on viimeisen kolmen kuukauden aikana ollut NiP:n paras kartta. Ruotsalaisjoukkue ei kuitenkaan näytä tajuavan sitä, vaan he valitsevat omaksi kartakseen Trainia jatkuvasti, vaikka heidän pelaaminen Trainissa on osittain täysin luokatonta. NiP:n on kuitenkin tajuttava tässä vaiheessa, että Train on Opticin paras kartta, jota ei todellakaan kannata valita tähän otteluun.

Yli 2,5 karttaa on todella hyvä veto ottaen huomioon, että molemmat saavat itselleen kartat, joissa toinen joukkue ei ole pärjännyt. Tämä ottelu ratkaistaan viimeisessä kartassa, joka tulee todennäköisesti olemaan Mirage.

Panostus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta