CS:GO | Europe Minor: Ninjas in Pyjamas – Red Reserve


Jesse Pyrhönen

Europe Minor – Faceit Major
Klo: 17.45

Illan toisessa Europe Minor -turnauksen ottelussa vanhoilla legendoilla ja nuorilla tähtipelaajilla varustettu Ninjas in Pyjamas (#12) kohtaa ruotsalaiset ystävänsä Red Reservessä (#25). Ottelu on BO1 ja ottelu alkaa kello 17.45.

Kaikille, jotka vähänkään seuraavat e-urheilua on varmasti selvää se, että Ninjas in Pyjamas ei ole sama joukkue, kuin kolme vuotta sitten. NiP ei ole myöskään yhtä hyvä kuin silloin, vaan muut joukkueet ovat luistelleet ohi.

Monelta on kuitenkin jäänyt huomaamatta, että myöskään Red Reserve ei ole omalla tasollaan. Sen jälkeen kun kokoonpano muutti organisaatiota Godsentistä Red Reserveen on joukkue ollut isoissa vaikeuksissa pelin sisällä. Joukkue kyllä voittaa jatkuvasti ESEA MDL tason joukkueita, mutta heti kun vastaan tulee astetta parempi joukkue, kuten North, NiP, AGO tai vielä paremman tason joukkue, niin Red Reserve on suurissa vaikeuksissa.

NiP ja Red Reserve ovat kohdanneet tämän vuoden aikana vain kertaalleen, jolloin NiP vei BO3 ottelun nimiinsä todella helposti 2-0 (16-8 Train, 16-1 Cobblestone). Tuo oli aikaa, jolloin NiP oli juuri hankkinut riveihinsä Dennis ”dennis” Edmanin ja joukkueen sen aikainen AWP-pelaaja William ”draken” Sundin pelasi vielä joukkueen riveissä.

Nyt asiat ovat kuitenkin toisin. Draken on lähtenyt ja hänen tilalleen NiP on hankkinut vanhan Fnatic-pelaajan Jonas ”Lekr0” Olofssonin, joka toimii tällä hetkellä joukkueen IGL:nä eli pelin sisäisenä johtajana, joka tuokin ilmoille kysymyksen.

Miten Lekr0 ja NiP suoriutuvat uuden johtajuuden alla, ja onko joukkue saanut parannuksia aikaan viimeisen kahden viikon aikana? NiP oli täyttä koiranpaskaa ESL One Colognessa hävitessään Cloud9 3-16 ja ENCE:lle 0-2 (6-16, 2-16). Samalla pelillä ei tänään voittoa heru, ei todellakaan.

Tämän illan ottelu on todellinen testi varsinkin NiP:lle. Turnaus on todella tärkeä joukkueelle, sillä viimeisestä esiintymisestä Majorilla on kulunut jo yli kaksi vuotta. Joukkue todellakin tarvitsee tätä, ja he tulevat varmasti tekemään kaikkensa päästäkseen karsinnoista läpi.

Panostus (1-5): 5

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta