CS:GO | Europe Minor: Kinguin – Sprout


Jesse Pyrhönen

Europe Minor – Faceit Major
Klo: 16.30

Euroopan Minor -turnauksen toinen päivä alkaa tänään kahdella ottelulla. Niistä ensimmäisessä Sprout haastaa Kinguinin paikasta ylemmässä bracketissa. Ottelu on BO1 ja se alkaa kello 16.30.

Kinguin lähtee kertoimien valossa otteluun suurena ennakkosuosikkina, joka on hieman ihmeellistä. Paperilla joukkueet ovat lähes samantasoisia, ja keskenäiset ottelutkin ovat olleet tasaisia. Viimeisen kolmen kuukauden aikana joukkueet ovat pelanneet vastakkain kolme kertaa, joista Kinguin on vienyt kaksi ottelua.

Kinguin on voittanut otteluita aivan järkyttävällä prosentilla viimeisen kahden kuukauden aikana. Kinguin on voittanut 25 ottelua viimeisestä kolmestakymmenestä, joka tekee heidän voittoprosentikseen huiman 83,33%.

Sprout ei ole pystynyt samaan, sillä joukkue on voittanut vain 19 ottelua viimeisestä kolmestakymmenestä, joka tekee heidän voittoprosentikseen 63,33%. Ero Sproutin ja Kinguinin välillä ei ole järkyttävä vaikka se prosenttien valossa saattaa siltä näyttää. Otanta on kuitenkin niin pieni, että ero ei ole merkittävä.

Ottelussa suurin vaikuttava tekijä tulee olemaan pelattava kartta. Sprout ei varmasti halua pelata Dustia, Overpassia tai Nukea Kinguinia vastaan, kun taas Kinguin tulee varmasti poistamaan Infernon ja Trainin, jolloin ottelussa pelattaisiin joko Mirage tai Cache.

Miragesta ja Cachesta parempi kartta Sproutille olisi ehdottomasti Mirage, mutta on vaikea ennustaa mihin suuntaan Kinguin kallistuu, sillä jos karttavalinnat menevät odotetusti, niin pelattava kartta on Kinguinin päätettävissä, sillä Sproutilla on selvät kolme karttaa, mitä joukkue ei missään nimessä halua pelata tässä ottelussa.

Joka tapauksessa ottelusta tulee varmasti tasainen. Yli 26,5 kierrosta on erinomainen veto varsinkin kun ottelun pelattava kartta tulee olemaan hyvä molemmille.

Panostus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta