CS:GO | Europe Minor: ENCE – Sprout


Jesse Pyrhönen

Europe Minor – Faceit Major
Klo: 14.00

Päivän ensimmäisessä Europe Minor -turnauksen ottelussa suomalaisjoukkue ENCE kohtaa saksalais-tanskalaisjoukkue Sproutin. Ottelu on ylemmän bracketin semifinaali, joka tarkoittaa sitä, että ottelun voittajan tarvitsee voittaa enään yksi ottelu päästäkseen Faceit Major -turnaukseen.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin viime aikoina. ENCE nousi kuin tyhjästä maailmanlistan sijalle #17. Sprout pitää tällä hetkellä sijaa #37. ENCE on hävinnyt viimeisen kuukauden aikana ainoastaan Astralikselle (#1), Na’Ville (#2) ja Opticille (#20) samalla kun joukkue on voittanut mm. Mousesports:n (#5), NiP:n (#12), Sproutin (#37) ja Leftoutin (#24).

Sproutin joukkue on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Ero Sproutin ja ENCEn välillä on se, että Sprout ei ole koskaan pystynyt väläyttelemään maailman parhaita joukkueita vastaan toisin kuin ENCE.

ENCE ja Sprout ovat kohdanneet kerran aikaisemmin noin kuukausi sitten, jolloin ENCE vei ottelun nimiinsä helposti 2-0 (16-6 Dust 2, 16-10 Train). ENCE lähtee tähänkin otteluun ennakkosuosikkina.

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys on satunnainen.

  • ENCE remove Cache
  • Sprout remove Overpass
  • ENCE pick Dust 2
  • Sprout pick Inferno
  • ENCE remove Train
  • Sprout remove Nuke
  • Kolmas kartta = Mirage

Joukkueet pelasivat vastakkain hieman alle kuukausi sitten, jolloin Sprout valitsi Trainin ja ENCE valitsi Dust 2. ENCE kuitenkin vei ottelun helposti 2-0 eikä Sproutin peli Trainissa ole näyttänyt muutenkaan kovin hyvältä viime aikoina.

On hyvin todennäköistä, että Sprout saattaa yllättää bännäämällä sittenkin Dustin, jolloin ENCE joutuu valitsemaan omaksi kartakseen Overpassin. Sprout saattaa myös valita omaksi kartakseen Infernon Trainin sijasta, joka tekisi ottelusta hyvin mielenkiintoisen.

Joka tapauksessa ENCE on suuri ennakkosuosikki papereissamme voittamaan ottelun 2-0. ENCE:llä on todella laaja karttavalikoima, joka nähtiin myös ESL One Cologne -turnauksessa, jossa ENCE voitti maailman parhaita joukkueita 2-0 tuloksella.

Panostus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta