PelattuCS:GO | ESL One Cologne 2018: Fnatic – North

2018.07.03

Betser vetobonus: 100% aina 100€ asti
Jopa 100€ vetobonus, jos talletat 100€ itse. Jo 10 euron talletuksella saat 100% vetobonuksen. Kierrätysvaatimus 12x käyttäen 1.80 minimikerrointa. Maksimipanos 50€ vetobonuksella pelatessa. Bonus on voimassa 30 päivää.


Jesse “grilli” Pyrhönen

Lapsen kengissä oleva Fnatic vastaan North.

Kauan odotetun, vuoden isoimman CS turnauksen aika on vihdoin, kun ESL One Cologne alkaa tänään 3.7 Tiistaina. Yhteensä 16 joukkuetta kilpailevat pokaalista ja osastaan $300 000 palkintopotista.

Päivän viimeisessä ennalta määrätyssä ottelussa skandinavian suurmaat Tanska, ja Ruotsi kohtaavat kun North ja Fnatic ottavat yhteen. Ottelun ennakkoasetelmat ovat erittäin mielenkiintoiset.

Fnatic on ollut lähes kuukauden hiljaiselossa, sillä joukkueen viimeisin virallinen peli pelattiin 9.6, jolloin joukkue hävisi Liquidille 2-0. Fnatic on ollut suorastaan kamalassa vireessä viime aikoina, sillä joukkue on napannut kymmenestä viimeisestä ottelustaan vain neljä voittoa.

Fnatic on ollut vaikeuksissa kokoonpanonsa kanssa yhtälailla kuin monet muutkin joukkueet. Fnatic potki ulos tähtipelaajansa Jonas “Lekr0” Olofssonin ja IGL:n Maikil “Golden” Selimin. Tilalle Fnatic hankki ex-NiP pelaajat Richard “Xizt” Landströmin ja William “draken” Sundinin.

North on ollut hyvin aktiivinen viime aikoina ja joukkueelle on riittänyt otteluita vaikka muille jakaa. Joukkue on pelannut viimeisen kuukauden aikana kymmenen ottelua enemmän kuin Fnatic, ja joukkueen kokoonpano on pysynyt samana jo pitkään. North on myös alkanut pikkuhiljaa saamaan omaa peliänsä kasaan, joka on iso helpotus koko joukkueelle.

Ottelu pelataan BO1 eli paras yhdestä menetelmällä, joka on huomattavasti parempi Northille. Fnaticilla ei varmasti ole vielä kaikki kartat hallussa toisin kuin Northilla, joka pelaa kaikkia karttoja yhtä lukuun ottamatta. North on tasaisen vahva suurimmassa osassa kartoista toisin kuin Fnatic, joka on saanut tehdä todella paljon töitä sen eteen, että edes muutama kartta luonnistuisi. Kahden pelaajavaihdoksen myötä joukkueen sisällä melkein kaikki menee uusiksi varsinkin silloin, kun IGL vaihtuu.

North on ollut viime aikoina tasaisempi ja varmempi joukkue, ja Fnatic on tällä hetkellä kuin pikkulapsi, joka vasta opettelee puhumaan. 2,25 on selvä ylikerroin, joka otetaan taskuun.

Jopa 100€ vetobonus, jos talletat 100€ itse. Jo 10 euron talletuksella saat 100% vetobonuksen. Kierrätysvaatimus 12x käyttäen 1.80 minimikerrointa. Maksimipanos 50€ vetobonuksella pelatessa. Bonus on voimassa 30 päivää.

0

100

Veikkaajat.com