CS:GO | ESL One Belo Horizonte: Mousesports – Não Tem Como

Kestääkö Mousesports paineen varapelaajansa kanssa?

ESL One Belo Horizonte alkaa vihdoin 13. päivä Kesäkuuta neljällä ottelulla. Turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta, jotka ovat: SK, Mousesports, Liquid, Não Tem Como, BIG, Space Soldiers, Ghost ja FaZe.

Turnauksen ehdottomasti kovimmat ennakkosuosikit ovat SK, Liquid, Mousesports ja FaZe. Mousesports kaikkein vähiten, sillä joukkue joutuu pelaamaan varapelaajan kanssa, joka on tällä kertaa Jordan “n0thing” Gilbert.

Mousesports on ollut todella huonossa vireessä viime aikoina. Joukkue on pudonnut viimeisestä neljästä turnauksesta kahdessa semifinaaleissa, ja kahdessa puolivälierissä. Tulokset eivät ole Mousesportsin kaltaiselle joukkueelle tyydyttäviä, vaan realistisena tavoitteena pitäisi aina olla turnausvoitto.

Não Tem Como on brasilialainen joukkue, joten he pelaavat kotiyleisön edessä, joka varmasti tuo ison virtapiikin turnaukseen lähdettäessä. Joukkue on äärimmäisen taitava ja täynnä brasilian parhaita pelaajia. Joukkue on lähes dominoinut brasilialaisia joukkueita, sillä viimeisen kuukauden aikana Não Tem Como on voittanut kolmestakymmenestä ottelustaan 24.

Ottelusta tulee varmasti tasainen, mutta ihme pitäisi käydä, ettei Não Tem Como voittaisi yhtä karttaa. Joukkue on näyttänyt olevan erittäin hyvässä vireessä, ja ei kotiyleisön alla pelaaminen haittaakaan tee.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta