CS:GO | ESL One Belo Horizonte: FaZe – Liquid

Karttarajat paukkuvat, mutta kumpi voittaa ottelun?

Brasiliassa järjestettävä ESL One Belo Horizonte -turnaus on edennyt välieriin. Kahdessa välieräottelussa mittaa toisistaan ottavat FaZe ja Liquid kuin myös kotiyleisön suosikki SK Gaming ja Mousesports. Ensimmäisessä välieräparissa pelaavat FaZe ja Liquid. Ottelu alkaa Suomen aikaan kello 17:00.

Liquid on pelannut kolme ottelua, joista pohjoisamerikkalainen joukkue on kerännyt kaksi voittoa. Liquid aloitti turnauksen mallikkaasti voittamalla saksalaisen BIG -joukkueen selvästi 2-0. Liquid kuitenkin hävisi seuraavan ottelunsa Mousesportsille, ja roimasti. Mousesports voitti ottelun 2-0 eikä Liquid saanut kummassakaan kartassa yli kymmentä kierrosta, joka oli hieman yllättävää, sillä Mousesports pelaa turnauksessa varapelaajan Jordan “n0thing” Gilbertin kanssa. Liquid selvisi kuitenkin välieriin voittamalla BIG:n uudestaan tuloksella 2-0.

FaZe selvitti tiensä välieriin puhtaasti kahdessa ottelussa, kun he voittivat joukkueet Ghost ja Space Soldiers. Molemmat ottelut päättyivät FaZen ylivoimaiseen dominointiin, ja tuloksiin 2-0. Ottelut olivat todella hyviä FaZelle, sillä joukkue pelaa vieläkin varapelaajien avulla. Tässä turnauksessa joukkueen mukana on norjalainen Jørgen ”cromen” Robertsen.

FaZe:n ja Liquidin välisestä ottelusta voidaan odottaa tiukkaa ja tasaista vääntöä. Joukkueet kohtasivat viimeksi neljä kuukautta sitten, jolloin molempien joukkueiden kokoonpanot olivat erilaiset. Edellisiä tuloksia ei täten voida ottaa huomioon.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys ei ole tiedossa.

  • Liquid remove Overpass
  • FaZe remove Nuke
  • Liquid pick Inferno (1-2)
  • FaZe pick Train (1-2)
  • Liquid remove Mirage
  • FaZe remove Cache
  • Kolmas kartta = Dust 2 (3)

Jos kyseiset kartat nähdään, on Liquid ennakkosuosikki hiuksen hienolla erolla. Inferno suosii selvästi Liquidia, sillä FaZen on todennäköisesti vaikea pelata sitä varapelaajan kanssa ilman pelisuunnitelmaa toisin kuin Liquid, jolla on selvä suunnitelma ja taktiikat.

Train on hieman vapaampi kartta, jossa pelaajan henkilökohtaiset taidot korostuvat enemmän. Train ei kuulu Liquidin suosikkikarttoihin, joten etu menee FaZelle, josta ei ampumataitoa puutu.

Kolmannen kartan, Dust 2, tulos tulee olemaan vaikeasti ennustettavissa. Liquid on näyttänyt kyntensä kartassa ja ovat pärjänneet hienosti. Joukkue on voittanut viidestä ottelustaan kolme, joista molemmat kaksi häviötä ovat Astralikselle.

FaZe on pelannut Dustia vasta kaksi kertaa, mutta voitokkaasti, sillä joukkue on voittanut Ghost:n ja Grayhoundin. FaZe saattaa myös käyttää viimeisen poistonsa toisin, ja poistaa Dustin, jolloin Cache jäisi viimeiseksi kartaksi. Odotettavissa on kuitenkin, että FaZe, joka pelaa varapelaajansa kanssa tuntee itsensä varmemmaksi Dustissa, sillä kartta on lähestulkoon kiinni pelkästä ampumataidosta.

 

Sivukohde otteluun:

Team Liquid ML | 2,20 | Betsafe

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta