CS:GO | ESL One Belo Horizonte: BIG – Liquid

Silkkaa dominanssia?

Brasilian ensimmäinen iso turnaus ー ESL One Belo Horizonte alkaa 13. Päivä Kesäkuuta neljällä ottelulla. Turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta, jotka ovat: Mousesports, SK, FaZe, Ghost, Não Tem Como, Liquid, Space Soldiers ja BIG.

Illan viimeisessä ottelussa vastakkain asettuvat maailman toisiksi parhaaksi joukkueeksi luokiteltu Team Liquid ja saksalainen joukkue BIG. Liquid on ennakkosuosikki voittamaan koko turnauksen, eikä syyttä, sillä amerikkalaiset ovat läpäisseet kaikki esteet ja haasteet Astralista lukuun ottamatta. Astralis on maailman paras joukkue ja täysin ylitsepääsemätön este jokaiselle joukkueelle.

Liquid sijoittui toiseksi Astraliksen jälkeen ECS-liigan finaaleissa kuin myös ESL Pro League-liigan finaaleissa. ESL:n järjestämässä turnauksessa voitto ei ollut kaukana, kun Liquid hävisi erittäin tiukasti lukemin 3-1.

On jopa hieman absurdia, että BIG pelaa tässä turnauksessa. BIG on ollut iso vitsi jo yli vuoden ajan perustellusti. Joukkue on maksimissaan tier 3 tasoa, eikä yleensä pärjää edes heikoimmille ammattilaisjoukkueille. On suorastaan väärin, että tämän tason joukkue saa paikan turnauksessa, jossa pelataan 15 000 kirkuvan brasilialaisfanin edessä.

Ottelun pitäisi olla selvää kauraa Liquidille. BIG ei ole lähelläkään sitä tasoa, mitä Liquid parhaimmillaan on, eikä Liquid varmasti lähde otteluun naureskellen. Tämä ottelu on voitettava.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta