CS:GO | ESEA MDL Season 28: Spirit – Sprout


Jesse Pyrhönen

ESEA MDL Season 28
Klo: 17.00

ESEA MDL Season 28 lähenee loppuaan, sillä melkein jokainen joukkue on pelannut kaikki kuusitoista otteluaan. Yhdessä tämän illan ottelussa Spirit kohtaa Sproutin, joista jälkimmäinen on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa. Spirit on tällä hetkellä sijalla #10 ja joukkueella on hyvin pieni mahdollisuus selvitä jatkoon.

Spiritillä on enään yksi peli jäljellä, joten jos joukkue tänään voittaisi, olisi heillä 27 pistettä. Tämä riittäisi jatkoon, mutta siihen tarvitaan myös muuta. Voittaessaan tänään, nousisi Spirit seitsemännelle sijalle Valiancen eteen, joka tiputtaisi tällä hetkellä sijaa #8 hallussaan pitävän Euronicsin sijalle #9.

Euronics on pelannut vain kaksitoista peliä, joten he tarvitsevat yhden voiton seuraavista neljästä pelistä päästäkseen jatkoon. Mukana on kuitenkin vielä Smoke Criminals, jolla on kaksi peliä pelaamatta ja pisteitä kasassa 24 eli saman verran kuin Spiritillä.

Jos Spirit haluaa päästä jatkoon, pitää planeettojen olla juuri oikeassa asennossa, sillä siihen tarvitaan hyvin monta tekijää osumaan kohdalle. Käytännössä se on mahdollista, mutta hyvin vaikeaa. Silti Spirit lähtee otteluun täysillä, sillä joukkue varmasti tietää, että jatkopaikka on mahdollinen.

Illan ottelu pelataan Infernossa, joka on kohtalaisen hyvä kartta molemmille. Kyseessä ei ole kummankaan joukkueen paras kartta, mutta yksi niistä hyvistä ehdottomasti. Molemmilla joukkueilla on täsmälleen 58,8% voittoprosentti kyseisessä kartassa.

Spirit on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan Infernossa seitsemän kertaa. Sprout on voittanut vastaavasta ottelumäärästä viisi kertaa. Spirit on pelannut Infernoa viimeisen kolmen kuukauden aikana yhdeksän kertaa toisin kuin Sprout, joka on ollut huomattavasti aktiivisempi kyseisessä kartassa, sillä joukkue on pelannut Infernoa viisitoista kertaa.

Sproutin kymmenestä viimeisestä ottelusta Infernossa kuudessa ottelussa kierrosmäärä on ylittänyt 26,5 kierrosta. Vastaavasti Spiritillä tuo 26,5 kierrosta on ylittynyt viidessä ottelussa. Ottaen huomioon joukkueiden tasaisuuden paperilla ja varsinkin Infernossa, on hyvin todennäköistä, että ottelusta tulee tasainen.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta