CS:GO | ESEA MDL Season 28: NOBO – Red Reserve

Turnauksien ollessa tauolla ESEA MDL Season 28 osaa viihdyttää. Tänäänkin sarjassa pelataan 12 ottelua, jotka kaikki ovat erinomaista täytettä odottaessamme ESL One Colognen alkamista.

Ranskalaisjoukkue NOBO kohtaa tänään Red Reserven eli entisen Godsentin. Kyseessä on Red Reserven ensimmäinen peli oman nimen alla ESEA MDL:n tämän hetkisellä kaudella. Red Reserve on pelannut neljä ottelua vanhan Godsent nimen alla, joista joukkue on kerännyt kaksi voittoa ja kaksi häviötä.

NOBO on klaarannut seitsemästä ottelustaan kolme voittoa ja neljä häviötä. NOBO on huomattavan uusi joukkue, sillä he ovat pelanneet yhteensä vain neljäkymmentä karttaa. Mainittakoot, että joukkueet eivät ole pelanneet kertaakaan vastakkain.

 

Kartta: Cache

Normaalisti Red Reserve olisi ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta jälleen kerran karttavalinnan ansiosta koko peli kääntyy päälaelleen. Red Reserven pelaaminen Cachessa on ollut todella huonoa. Joukkue on ottanut huolella nokkaan mm. Avangarilta, VP:ltä, Fragstersiltä, ja monelta muulta.

Karttojen merkitys CS:ssä on järisyttävän suuri ja ennalta määrätyt kartat voivat kääntää koko ottelun päälaelleen.

Red Reserve on täysin normaali tier 2 tason joukkue siinä mielessä, että aivan kuten muutkin, Red Reserve pärjää todella hyvin paljon parempia joukkueita vastaan, mutta kun vastaan tulee samantasoisia, tai huonompia joukkueita, ei joukkue ole selvästikään valmis.

Maailman parhaita joukkueita on paljon helpompi opetella, sillä aineistoa ja materiaa löytyy paljon enemmän kun huonommista joukkueista. Maailman parhaat joukkueet ovat usein myös hyvin systemaattisia toisin kuin tier 2 joukkueet, jotka useimmiten pelaavat paljon vapaammin, ja luottaen yksilötaitoihin.

NOBO on pelannut Cachea kahdeksan kertaa kokonaisuudessaan, ja kaikki kahdeksan ottelua tapahtuivat viimeisen kuukauden sisällä. Joukkue on napannut niistä seitsemän voittoa, joista muutama on tapahtunut suhteellisen hyviä joukkueita vastaan.

Kertoimia ja muita kohteita ei ole vielä kokonaan julkistettu, mutta tämän hetken kohteilla ja kertoimilla NOBO kelpaa erinomaisesti lapulle kertoimella 3,95. NOBO ei ole huono joukkue, vaan kokematon, mutta kartassa kuin Cache, joka vaatii hyvin paljon yksilötaitoa joukkuetaitojen sijasta, on NOBOlla erittäin hyvät mahdollisuudet yllättää. Selvä ylikerroin on napattava taskuun.

Kohteeksi käy myös Yli 26,5 kierrosta, jos kerroin on yli 1,90.

Artikkelit samasta aiheesta