CS:GO | ESEA MDL Season 28: Movistar Riders – Vexed

Ylikerroin taskuun.

Tänä iltana pelataan jälleen yhdeksän ottelua ESEA MDL Season 28 Euroopan sarjaa. Yhdessä illan ottelussa espanjalaisjoukkue Movistar Riders saa vastaansa lähes kokonaan englantilaisista koostuvan Vexedin, jossa pelaa myös yksi ruotsalainen, ja yksi norjalainen.

Tällä hetkellä ESEA MDL liigan sarjataulukossa Movistar Riders majailee sijalla kaksitoista, kun koko liigassa on 29 joukkuetta. Movistar Riders on pelannut viisi peliä, joista on kertynyt kolme voittoa, ja kaksi häviötä.

Vexed on liigan sarjataulukossa vasta sijalla 24, sillä joukkue on onnistunut voittamaan viidestä ottelustaan vain yhden. Ei hyvä, sillä tässä sarjassa jokainen voitto on tärkeä. Sarja on myös erittäin tärkeä molemmille joukkueille, sillä ESEA MDL on porras suoraan ESL Pro Leagueen, jonne molemmat joukkueet varmasti tähtäävät.

Vexed on kohtalaisen uusi joukkue vielä, sillä heillä ei ole pelattuna vasta kuin 35 karttaa, joka on äärimmäisen vähän verrattuna 85 karttaan. Tosin tälle ei voi antaa liikaa painoarvoa, sillä kukaan muu kuin sisäpiiriläinen ei voi tietää millä tavalla kussakin joukkueessa toimitaan, ja kuinka paljon kukin joukkue harjoittelee.

 

Kartta: Mirage

Tämän illan ottelu pelataan juuri uudistetussa Miragessa, jossa suurin muutos oli skyboxin avaaminen. Muut muutokset olivat lähinnä pienempiä ulkonäkömuutoksia.

Vexed on pelannut Miragea vain kymmenen kertaa, joista joukkue on napannut kaksi voittoa ja kahdeksan häviötä. Ei kovin hyvin, mutta ei Movistar Ridersinkaan peliä Miragessa voi hyväksi sanoa. Joukkue on viimeisestä kymmenestä pelistään voittanut saman verran kuin Vexed, eli kaksi.

Kymmenen peliä on kuitenkin hieman liian suuri aikahaarukka ainakin näiden kahden joukkueen välillä, sillä vanhimmat tulokset ulottuvat jopa viime vuoteen. Tarkastellaan siis lähempää. Otetaan aikahaarukaksi viimeiset kolme kuukautta.

Vexed on pelannut seitsemän kertaa Miragea viimeisen kolmen kuukauden aikana, joista joukkue on napannut yhden voiton, Nexusta vastaan. Vexed on pelannut tasaiset pelit mm. Roguea ja Sproutia vastaan.

Movistar Riders on onnistunut pelaamaan Miragea viimeisen kolmen kuukauden aikana vain neljä kertaa, jotka kaikki päättyivät joukkueen häviöön. Movistar Riders onnistui pelaamaan suhteellisen tasaiset pelit Godsentia ja Epsilonia vastaan.

Yleisesti ottaen Movistar Riders on pelannut hieman parempia joukkueita vastaan, mutta hieman huonommilla tuloksilla. Movistar Riders on paperilla parempi ja kokeneempi joukkue, mutta ottelun lopputuloksen veikkaaminen on silti hyvin kinkkistä, joten on äärimmäisen tärkeätä pitää panostus otteluun hyvin pienenä, vaikka Vexedillä onkin järjettömän iso ylikerroin.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta