CS:GO | ESEA MDL Season 28: Kinguin – Chaos


Jesse Pyrhönen

ESEA MDL Season 28
Klo: 20.00

Illan merkityksettömin ottelu on Kinguinin ja Chaosin välinen vääntö. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet pudotuspelipaikkansa, ja jäljellä napattavaksi on enään koko sarjan voitto, jota molemmat voivat vielä tavoitella.

Tällä hetkellä kärjessä oleva Alternate Attax on pelannut kaikki kuusitoista ottelua, ja joukkueella on 33 pistettä. Chaos pitää hallussaan sijaa #2, ja Kinguin sijaa #3. Molemmilla on tasan 30 pistettä, mutta Kinguinilla on enään yksi ottelu jäljellä toisin kuin Chaosilla, jolla on vielä kolme ottelua jäljellä.

Chaos teki juuri isoja pelaajakauppoja vaihtaessaan kolme pelaajaa pois. Joukkueesta lähti benny, pyth ja jayzar. Tilalle Chaos hankki ex-Japaleno pelaajat: FREDDyFROG, Relaxa ja PlesseN.

Chaos on ehtinyt pelata kolme ottelua uuden kokoonpanonsa kanssa, joten hirveästi harjoitteluaikaa ei joukkue ole saanut. Joukkue jatkaa ESEA MDL Season 28 -liigassa Japalenon tuloksilla, sillä joukkueessa on kolme pelaajaa kyseisestä joukkueesta. Kaikki entiset tulokset ovat siis Japalenon.

Ottelu on hyvin sekava, sillä Chaos ei ole ehtinyt harjoitella kuin muutaman päivän ja joukkue on yhtäkkiä korvannut Japalenon ESEA MDL Season 28 -liigassa ottaen heidän vanhat tuloksensa. Chaos ei siis ole itse ansainnut kakkospaikkaansa liigassa, vaan Japaleno.

Kinguin on tasainen suorittaja, ja hyvä joukkue Dustissa. Kinguin on voittanut seitsemän ottelua kymmenestä viimeisestä Dustissa, joten joukkue on selvästi vireessä. Ottaen huomioon Chaosin kaoottisen tilanteen, on Kinguin lähes selvä valinta otteluun.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta