CS:GO | ESEA MDL Season 28 Europe: Sprout – Red Reserve


Jesse Pyrhönen

ESEA MDL Season 28 Europe
Klo: 20.00

ESEA MDL Season 28 pyörii hyvää vauhtia eteenpäin, sillä tänään on jälleen luvassa kymmenen ottelua. Illan ehdottomasti kovatasoisin ottelu pelataan Sproutin ja Red Reserven välillä.

Red Reserve on ollut suorastaan ala-arvoinen viimeisen kahden kuukauden aikana verrattuna alkuvuoteen ja viime vuoden loppuun. Red Reserven kokoonpano on Godsentin entinen, sillä Godsent myi kokoonpanon Red Reservelle muutama kuukausi sitten. Hieman myöhemmin joukkueen valmentaja Niko “nasu” Kovanen jätti joukkueen etsien uutta joukkuetta, jota valmentaa.

Ilmassa on myös ollut huhuja, että joukkueen superstara Ludvig ”Brollan” Brolin olisi etsimässä uusia tuulia, ja jättämässä joukkueen. Voi siis päätellä, että joukkueen sisällä kaikki asiat eivät ole hyvin, ja se on selvästi näkynyt joukkueen viimeaikaisessa suorittamisessa.

Red Reserve on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän, joka saattaa kuulostaa hyvältä, vaikkei se sitä ole. Voitot ovat tulleet huonoja joukkueita vastaan, kuten Euronics, Epsilon ja Giants. Joukkue on hävinnyt mm. Sproutille ja jopa suomalaisjoukkue iGamelle.

Sprout on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta kuusi. Joukkue on kuitenkin voittanut esimerkiksi AGO:n, Red Reserven ja Alternate Attax:n. Paperilla Sprout ja Red Reserve ovat hyvin tasaisia, mutta Sprout on selvästi tasaisemmin suorittava joukkue ja ottelu kartta Train suosii tanskalais-saksalaisjoukkuetta.

Kartta: Train

Ottelu on osa ESEA MDL Season 28 sarjaa, jossa kaikki ottelut pelataan BO1 (paras yhdestä) formaatilla. Otteluissa on myös aina kartta päätetty ennalta. Tämän ottelun karttana toimii Train, jonka pitäisi tuoda hurja etulyöntiasema Sproutille.

Joukkueet ovat kohdanneet kuudessa eri kartassa tämän vuoden aikana, joista Sprout on voittanut neljä. Vain yksi ottelu pelattiin Trainissa, jonka Sprout voitti täysin ylivoimaisesti 16-4.

Train on ylivoimaisesti yksi Sproutin parhaista kartoista, ja joukkue onkin kerryttänyt 60,0% voittoprosentin viimeisestä kolmestakymmenestä ottelustaan voittaen 18 ottelua. Train on joukkueen toiseksi pelatuin mappi heti Miragen jälkeen. Joukkue on pelannut Miragea vain seitsemän kertaa enemmän.

Red Reserve on voittanut viimeisestä kolmestakymmenestä ottelustaan 17, joka tekee voittoprosentiksi 56,67%. Ero ei ole suuri verrattuna Sproutiin, mutta ottaen huomioon Red Reserven viimeaikaiset muutokset, on Sprout ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta