CS:GO | ESEA MDL Season 28: ALTERNATE aTTaX – Virtus.pro

ESEA MDL Season 28 illan toinen valitsemamme ottelu pelataan saksalaisjoukkue ALTERNATE aTTaX:n ja puolalaisen Virtus.pro:n välillä. Joukkueiden ainoa kohtaaminen jonka voi ottaa huomioon tapahtui noin kolme kuukautta sitten edellisellä ESEA MDL Seasonilla, jolloin aTTaX voitti Trainissa pelatun ottelun jatkoajalla 22-19.

Virtus.pro on ollut kuin uudesti syntynyt viimeisen kahden viikon ajan. Puolalaisjoukkue pelasi huikean turnauksen Kiinassa selvitessään finaaliin asti. Virtus.pro onnistui voittamaan Heroicin 2-0, TyLoon kahteen eri otteeseen, ja VP voitti jopa yhden kartan Na’Vilta finaalissa 16-3 (Dust 2).

aTTaXista ei voi sanoa samaa. Joukkue floppasi täysin GG.bet Majestic -turnauksen, josta lopulta suomalaisjoukkue ENCE karsi ESL One Cologne turnaukseen. aTTaX on pelannut hyvin tasaisen huonosti viime aikoina, joka on sinällään hyvä, sillä yllätyksiä tuskin nähdään.

 

Kartta: Mirage

Mirage on VP:n lähes ainoa kartta, joka on heille aina hyvä. VP tuppaa välillä häviämään huomattavasti huonommille joukkueille, mutta tätä tapahtuu todella harvoin Miragessa. VP:llä on noin 50% voittoprosentti Miragessa viimeisen kolmen kuukauden aikana, joka on hyvä ottaen huomioon, että suurin osa VP:n peleistä Miragessa on ollut tier 1 joukkueita vastaan.

aTTaX on onnistunut pelaamaan itselleen noin 60% voittoprosentin Miragessa viimeiseen kolmeen kuukauteen, mutta aTTaX:n vastustajat ovat olleet huomattavasti huonompi tasoisia kuin VP:n.

Kertoimet ovat laskettu yllättävän hyvin tähän otteluun. VP on hyvinkin pelattavissa 1,60 kertoimella, sillä joukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta