CS:GO | ESEA MDL Season 28: Alternate Attax – Euronics


Jesse Pyrhönen

ESEA MDL Season 28
Klo: 19.00

Saksalaisjoukkueet Alternate Attax ja Euronics kohtaavat tänä iltana ESEA MDL Season 28 sarjan merkeissä. Joukkueet ovat saksan toiseksi ja kolmanneksi parhaat. Yleisesti ottaen joukkueet ovat erittäin tasaiset, mutta Alternate on aina ollut Euronicsia hieman parempi.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet viimeisestä kymmenestä ottelustaan viisi HLTV:n mukaan. Ainoa huono puoli on, että HLTV ei laske mukaan ESL Meisterschaft liigaa, joka on täysin saksalaisille joukkueille suunnattu liiga. Siellä Alternate majailee sijalla #1, kun joukkue on voittanut kaikki kahdeksan otteluaan. Euronics vastikään on voittanut kuudesta ottelustaan kaksi ja majailee toiseksi viimeisellä sijalla #9.

Joukkueet ovat ESL Meisterschaftin ulkopuolella kohdanneet yhdeksässä kartassa, joista Alternate Attax on vienyt viisi karttaa nimiinsä. Tämän illan ottelun karttana toimii Nuke, jota joukkueet ovat pelanneet kolme kertaa vastakkain. Näistä kolmesta kerrasta Alternate Attax on voittanut kaksi.

 

Kartta: Nuke

Ottelu on osa ESEA MDL Season 28 sarjaa, ja kaikki kyseisen sarjan ottelut pelataan BO1 (paras yhdestä) formaatilla. ESEA MDL sarjassa ottelun kartta tiedetään aina etukäteen, ja tässä ottelussa karttana toimii Nuke.

Euronics on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan Nukessa kuusi ottelua, kun Alternate Attax on voittanut kahdeksan. Edelleen näihin ei lasketa mukaan ESL Meisterschaft otteluita.

Joukkueet pelasivat edellisenä viikonloppuna BO2 ottelun ESL Meisterschaft sarjaa ESL One Cologne -turnauksen finaalipäivänä. Kyseessä oli näytösottelu, mutta se oli samalla osa ESL Meisterschaft sarjaa. Alternate Attax voitti ottelun 2-0 (16-12 Nuke, 16-6 Inferno). Ollessaan hieman parempi joukkue, on Alternate samalla huomattavasti Euronicsia edellä Nukessa.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta