CS:GO | ELeague Premier 2018: Liquid – MiBR


Jesse Pyrhönen

ELeague CS:GO Premier 2018
Klo. 21.00

A- ja B-lohkojen viimeiset ottelut pelataan tänä iltana, kun Liquid kohtaa MiBR:n, ja Mousesports saa vastaansa Fnaticin. Otteluiden voittajat jatkavat välieriin, ja häviäjät putoavat turnauksesta pois.

Illan ensimmäisessä ottelussa Liquid ja MiBR taistelevat jatkopaikasta. Joukkueet kohtasivat jo turnauksen ensimmäisenä päivänä, jolloin Liquid voitti ottelun todella helposti 2-0 (16-8 Inferno, 16-9 Cache).

Ensimmäisen ottelun jälkeen Liquid jatkoi turnausta saaden vastaansa maailman parhaan joukkueen Astraliksen. Liquid otti odotetun 2-0 häviön. MiBR sai toisessa ottelussaan vastaansa Cloud9:n, jonka MiBR voitti 2-0 (16-5 Inferno, 19-17 Cache).

Tämän illan ottelu tulee olemaan kuin kopio turnauksen ensimmäisestä ottelusta. Tasoero Astraliksen ja Liquidin välillä on iso, mutta mitä suurin osa ei tunnu ymmärtävän, on se, että MiBR on huomattavasti huonompi joukkue, kuin Liquid. MiBR:n nykyinen kokoonpano on ollut kasassa vasta muutaman viikon, ja joukkue ei ole täten ehtinyt harjoitella jokaista osa-aluetta kuntoon.

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys ei ole tiedossa.

  • Liquid remove Overpass
  • MiBR remove Nuke
  • Liquid pick Inferno
  • MiBR pick Train
  • Liquid remove Mirage
  • MiBR remove Cache
  • Kolmas kartta = Dust 2

Karttavalinnat tulevat eroamaan turnauksen ensimmäisestä ottelusta hieman. Oli suuri yllätys ensimmäisessä ottelussa, ettei Liquid poistanut Overpassia. Liquid ei ole pelannut kyseistä karttaa kertaakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja sitä edelliset tulokset eivät ole olleet parhaimmasta päästä. MiBR:lle Overpass on todella hyvä kartta, ja on myös ihme, ettei MiBR valinnut Overpassia viime kerralla.

Liquid tulee valitsemaan omaksi kartakseen Infernon, jossa he murskasivat MiBR:n viimeksi. Liquid on yksi maailman parhaista joukkueista kyseisessä kartassa, joten valinta on ilmiselvä.

MiBR saa valituksi Trainin, joka on joukkueen yksi parhaista kartoista. Liquidille kartta ei ole erinomainen, mutta he kuitenkin pelaavat kyseistä karttaa. Viimeiseksi kartaksi pitäisi jäädä Dust 2, sillä on vaikeaa kuvitella MiBR:n haluavan pelata Cachea ensimmäisen päivän ottelun jälkeen, jossa brasilialaiset saivat kunnon selkäsaunan.

Liquidilla on aivan järjettömän iso ylikerroin otteluun, joka on todella houkutteleva napata talteen. Liquid on ennakkosuosikki otteluun papereissamme, sillä heillä on huomattavasti paremmat kartat, ja he ovat paljon jämäkämpi paketti, kuin MiBR tällä hetkellä.

Panos (1-5): 5

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta