CS:GO | ELeague Premier 2018: Cloud9 – MiBR

Jesse Pyrhönen

ELeague CS:GO Premier 2018
Klo: 21.00

ELeague CS:GO Premier -turnauksen A- ja B-lohkojen häviäjien ottelut pelataan tänä iltana. Ensimmäinen ottelu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen, sillä Cloud9 ja MiBR pelaavat vastakkain. MiBR:ssä pelaa nykyään kaksi ex Cloud9 pelaajaa Tarik ”tarik” Celik ja Jacky ’Jake’ ”Stewie2K” Yip joiden tilalle Cloud9 hankki Martin ”STYKO” Styk:n ja Maikil ”Golden” Selim:n.

Ottelusta tulee mielenkiintoinen, sillä Cloud9 pelaa kahdella varapelaajalla. Olisi suorastaan noloa, jos MiBR onnistuisi häviämään ottelun, mikä ei edes näytä kaukaiselta kun katsoo joukkueiden suoritteita ja tuloksia.

Cloud9 pelasi ensimmäisessä ottelussaan maailman parasta joukkuetta, Astralista, vastaan. Cloud9 hävisi ottelun 2-0, mutta pääsi yllättävän lähelle voittoa ottelun ensimmäisessä kartassa, Infernossa, kun Astralis voitti kartan todella tiukasti 19-15.

MiBR pelasi ensimmäisen ottelunsa pohjoisamerikkalaista Liquidia vastaan. MiBR otti myös 0-2 häviön, jonka vuoksi joukkue pelaa nyt häviäjien ottelussa.

Arvioimamme karttavalinnat

Valinnat aloittava joukkue ei ole tiedossa.

  • Cloud9 remove Dust 2
  • MiBR remove Nuke
  • Cloud9 pick Inferno
  • MiBR pick Overpass
  • Cloud9 remove Train
  • MiBR remove Mirage
  • Kolmas kartta = Cache

Molempien joukkueiden “permbanni” on Nuke, mutta Cloud9 on myös toinen kartta, jota he eivät pelaa, ja se on Dust 2. Cloud9 tulee täten poistamaan Dustin, joka ei jätä MiBR:lle valinnanvaraa. MiBR joutuu poistamaan Nuken, jolloin jäljelle jää Inferno, Overpass, Train, Mirage ja Cache.

Cloud9 tulee todennäköisesti valitsemaan Infernon, sillä joukkue pelasi todella tasaisen pelin Astralista vastaan, ja joukkue näyttäisi pitävän kyseisestä kartasta. MiBR valitsee varmasti tämän hetken parhaimman karttansa Overpassin.

Jäljelle jää täten kolme karttaa, joista Cloud9 ei todellakaan halua Trainia pelattavan. Train on yksi MiBR:n parhaista kartoista, ja yksi Cloud9 huonoimmista. MiBR haluaa Miragen ja Cachen väliltä varmasti mieluummin Cachen, joka on todella vahva kartta heille.

MiBR:llä on paljon laajempi karttavalikoima, ja joukkue pelaa sentään viidellä miehellä toisinkuin Cloud9, joka pelaa kahdella varapelaajalla. MiBR on suosikki voittamaan Overpassissa ja Cachessa, kun taas Cloud9 pitäisi viedä Inferno nimiinsä.

Panos (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta