CS:GO | ELeague CS:GO Premier 2018: Fnatic – FaZe


Jesse Pyrhönen

ELeague CS:GO Premier 2018
Klo: 00.00

Illan toinen ELeague CS:GO Premier 2018 -turnauksen ottelu alkaa keskiyöllä suomen aikaan. Ottelu on BO3 ja siinä pelaavat ruotsalaisjoukkue Fnatic, ja kansainvälinen superjoukkue FaZe.

Molemmat joukkueet hävisivät ensimmäiset ottelunsa 2-1. Fnatic hävisi todella tiukasti Na’Ville (16-13 Mirage, 11-16 Inferno, 16-8 Train), ja Faze hävisi Mousesportsille (11-16, 16-12, 16-13).

FaZen onneksi heidän tähtipelaajansa Olof ”olofmeister” Kajbjer Gustafsson on vihdoin palannut takaisin pelikentille, joten joukkue pelaa taas täydellä kokoonpanolla. Olofmeisterin mukaan ensimmäisessä ottelussa oli hieman kommunikaatio-ongelmia, mutta niiden pitäisi korjaantua hetkessä, kun joukkue löytää yhteisen sävelen.

Fnatic on saanut tarvitsemaansa harjoitteluaikaa, ja paljon, joka näyttää maksavan itsensä takaisin. Joukkue taisteli hienosti Na’Via vastaan ensimmäisessä ottelussa, eikä 2-0 tulos Fnaticin hyväksi ollut kaukana. Joukkueen AWP-pelaaja William “draken” Sundin oli liekeissä, joka on todella hyvä merkki tulevaa varten.

FaZe ja Fnatic ovat kohdanneet seitsemän kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana, joista FaZe on voittanut neljä, ja Fnatic kolme. Keskenäisiä kohtaamisia on kuitenkin vaikea ottaa huomioon, sillä molempien joukkueiden kokoonpano on elänyt jatkuvasti.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Valinnat aloittava joukkue ei ole tiedossa.

  • Fnatic remove Dust 2
  • FaZe remove Train
  • Fnatic pick Mirage
  • FaZe pick Overpass
  • Fnatic remove Nuke
  • FaZe remove Cache
  • Kolmas kartta = Inferno

Molempien joukkueiden permabänni on Nuke, mutta on hyvin todennäköistä, että kumpikaan joukkue ei bännää kyseistä karttaa ensimmäisenä. Fnatic poistaa toisen huonon karttansa, Dust 2:sen. FaZe tyytyy poistamaan Fnaticin vahvan kartan Trainin.

Fnatic tulee valitsemaan Miragen, jossa joukkue pelasi äärimmäisen tasaisen ottelun Na’Via vastaan. FaZe kärsi tappion Mousesportsia vastaan kyseisessä kartassa.

FaZe tulee valitsemaan omaksi kartakseen Overpassin, jossa he ovat voittaneet kuusi ottelua viimeisestä kahdeksastaan. Fnatic kaatui viimeisimmässä ottelussa 16-4.

Viimeiseksi kartaksi jää todennäköisesti Inferno, sillä Fnaticin täytyy poistaa Nuke. FaZe on näyttänyt olevansa kykenevä pelaamaan Nukea toisin kuin Fnatic, joten heidän täytyy päästä eroon siitä. FaZe pelaa varmasti Infernoa mieluummin kuin Cachea.

Ottelu suosii kaikilla mittareilla FaZea, jolla on todella hyvät mahdollisuudet ottaa 2-0 voitto.

Panos (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta