CS:GO | ECS Season 5 Finals: Astralis – Cloud9

Astraliksen dominointia pelaajavaihdosten keskellä?

Kauan odotetut ECS finaalit Wembleyssä, Iso-Britanniassa alkavat 8. päivä Kesäkuuta. Turnauksessa pelaa kahdeksan parhaiten pärjännyttä joukkuetta ECS liigasta tämän vuoden keväältä. Neljä joukkueista on euroopasta, ja neljä Pohjois-Amerikasta.

Kevään ECS-liiga euroopan puolella päättyi ehkä hieman yllätykseksemme Astraliksen huikeaan dominointiin. Tanskalainen joukkue voitti kahdeksastatoista pelistään seitsemäntoista. Astralis hävisi vain yhden ottelun, joka on ennennäkemätöntä.

Toiseksi joukkueeksi selviytyi G2, joka juuri vaihtoi kaksi pelaajaansa. G2 rosterissa pelaavat nyt Richard ”shox” Papillon, Kenny ”kennyS” Schrub, Alexandre ”bodyy” Pianaro, Edouard ”SmithZz” Dubourdeaux, ja Kévin ”Ex6TenZ” Droolans (stand-in)

Kolmanneksi ja neljänneksi liigassa sijoittuivat Fnatic ja FaZe, jotka molemmat lähtevät erilaisella kokoonpanolla turnaukseen. Fnatic on juuri potkinut pihalle pelaajansa Jonas “Lekr0” Olofssonin, jonka tilalle joukkue nappasi ex NiP pelaajan Richard “Xizt” Landströmin.

FaZe ei ole vieläkään saanut takaisin pelaajaansa Olof “olofmeister” Kajbjeria, joka on ollut poissa kuvioista henkilökohtaisten ongelmien takia, jotka huhujen mukaan ovat vakavia. Huhujen mukaan hänen isänsä olisi heikossa kunnossa.

Turnauksen ensimmäinen ottelu pelataan Pohjois-Amerikasta kotoisin olevan Cloud9:n ja tanskalaisen Astraliksen välillä. Cloud9 penkitti uuden pelaajansa Pujan “FNS” Mehtan muutama viikko sitten. Joukkue on vailla viidettä pelaajaa, ja joukkueen sisäinen ilmapiiri on todennäköisesti heikko. Joukkue on ollut huimassa pelaajamyllerryksessä siitä lähtien kun joukkueen entinen pelaaja Jake “Stewie2K” Yip jätti joukkueen liittyäkseen brasilialaiseen SK Gamingiin.

Astralis lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina, sillä Cloud9:n viidettä pelaajaa ei ole vielä edes varmistettu. Cloud9 on ollut vaikeuksissa viime aikoina, eikä joukkueella ole ollut paljoa aikaa harjoitella uuden pelaajansa kanssa, jos sellaista on edes olemassa.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta