PelattuCS:GO | ECS Finals: Fnatic – Team Liquid

CS:GO | ECS Finals: Fnatic – Team Liquid
CS:GO | ECS Finals: Fnatic – Team Liquid
CS:GO | ECS Finals: Fnatic – Team Liquid

Fnatic aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta onko joukkue vielä valmis?

ECS finaalien ensimmäisen päivän toinen ottelu on hyvin mielenkiintoinen, sillä ottelussa asettuvat vastakkain pohjoisamerikkalainen joukkue Team Liquid ja ruotsalainen Fnatic, jotka juuri tekivät ison pelaajavaihdoksen.

Fnatic potki pihalle pelaajansa  Jonas “Lekr0” Olofssonin, joka hyppäsi lähes samalla sekunnilla NiP:n kelkkaan. Tilalle Fnatic hommasi entisen NiP pelaajan Richard “Xizt” Landströmin, joka vielä hetki sitten tuurasi FaZe:ssa Olof “olofmeister” Kajbjeria.

Päätöstä potkia Lekr0 kritisoitiin isoon ääneen ja syystäkin. Lekr0 on pelannut erittäin hyvin ja tasaisesti ja on erittäin hyvä valinta NiP:lle. Vain pelaajien taitotasoa katsoessa tämä siirto näyttäisi olevan huono Fnaticille. Joukkueen sisällä on kuitenkin saattanut olla erimielisyyksiä ja kärhämää, joka selittäisi tämän siirron täysin.

Fnatic on viime aikoina pelannut huonosti. Joukkueen viimeisin turnaus oli IEM Sydney, jossa he tippuivat puolivälierissä leikistä pois. Ruotsalaisilla on ollut nyt erityisen pitkä tauko, jonka aikana he ovat voineet harjoitella Xizt:n kanssa, jos tämä siirto on tapahtunut aikaisemmin, mikä on hyvin todennäköistä.

Team Liquid:n viimeisin turnaus Kievissä, StarSeries i-League Season 5 meni hieman penkin alle. Joukkue putosi puolivälierissä Pohjois-Amerikkalaisille kollegoilleen NRG:lle. Ilman kyseistä tulosta, Liquid on näyttänyt erittäin vaaralliselta joukkueelta. Hetken näytti siltä, että Liquid voisi kilpailla jopa Astralista vastaan, kun amerikkalaiset hävisivät heille erittäin tiukasti ESL Pro League Season 7 finaaleissa 3-1. Tulos ei suoraan näytä tiukalta, mutta karttakohtaiset tulokset olivat todella tiukkoja.

Joukkueiden viimeisin kohtaaminen on jopa kolmen kuukauden takaa, jota ei yksinkertaisesti voi ottaa huomioon tutkiessa tätä ottelua. Molemmat joukkueet ovat tehneet isoja pelaajavaihdoksia sen jälkeen, joten tällä ottelulla ei ole minkäänlaista yhteyttä vanhoihin tuloksiin

Liquidilla on korkeampi voittoprosentti viidessä seitsemästä kartasta viimeisen kolmen kuukauden aikana. Liquid on ollut myös huomattavasti tehokkaampi pistoolikierroksilla, sillä joukkue on voittanut 52,8% pelaamistaan pistoolikierroksista, kun Fnatic on voittanut vain 46,3%.

Fnatic ei varmasti ole vielä valmis pelaamaan täysillä uuden pelaajansa kanssa, sillä harjoittelu vie aikaa. Xizt:n tulosta on niin vähän aikaa, että joukkue ei voi olla vielä valmis.

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com