CS:GO | DreamHack Stockholm: Na’Vi – Ghost

Jesse Pyrhönen

DreamHack Masters Stockholm 2018
Klo. 13.00

Vuoden kenties kiinnostavin turnaus ennen Syyskuun major-turnausta alkaa keskiviikkona 29. päivä Elokuuta. Turnauksessa 16 maailman parasta joukkuetta kilpailee $250 000 palkintopotista. Turnauksesta kiinnostavan tekee se, että kyseessä on ensimmäinen turnaus kuukauden kestäneen tauon jälkeen, ja myös viimeinen turnaus ennen vuoden isointa major-turnausta.

Päivän toisessa ottelussa maailman toiseksi paras joukkue Natus Vincere saa vastaansa Pohjois-Amerikkalaisen Ghost -joukkueen. Joukkuetta johtaa ex-IBP pelaaja Joshua “steel” Nissan.

Ottelusta ei saa mielenkiintoista tekemälläkään. Na’Vi on lähes Astraliksen tasoinen joukkue eli aivan maailman kärkikastia. Ghost ei ole lähelläkään, ja vaikka ottelu onkin BO1 eli paras yhdestä, ei Ghostille voi antaa toivoa.

Ghost on todella kokematon joukkue, joka on pelannut vasta muutamassa isomman skaalan turnauksessa. Yksikään niistä ei ole tosin ollut näin täynnä maailman parhaita joukkueita. Ghostilla on paljon opittavaa ja koettavaa, mutta joukkue ei ole vielä valmis haastamaan Na’Vin kaltaista joukkuetta.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta