CS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: North – Giants


Jesse Pyrhönen

DreamHack Open Valencia 2018
Klo: 13.00

Kuun toiseksi viimeinen turnaus, DreamHack Open Valencia 2018 starttaa tänään, kun kahdeksan joukkuetta kilpailevat $100 000 palkintopotista. Turnaus on osa DreamHackin Open turnaussysteemiä, jonka tarkoituksena on tarjota kokemattomille ja astetta huonommille joukkueille ison skaalan turnauksia.

Päivän ensimmäisessä ottelussa kokenut tanskalaisjoukkue North, joka on viimeaikoina ollut hieman vaikeuksissa saa vastaansa espanjalais-portugalilaisjoukkue Giantsin. Giants on kohtalaisen uusi joukkue, mutta he ovat jo nyt saaneet hyviä tuloksia taululle.

North on pelannut viime päivinä kohtalaisesti. Joukkue on silloin tällöin väläytellyt hyviäkin joukkueita vastaan, mutta niitä päiviä tulee, jolloin North näyttää aivan umpisurkealta alemman tason joukkueelta. Potentiaalia Northissa on vaikka muille jakaa, mutta heidän tiensä tämän vuoden puolella ei kieltämättä ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

North penkitti AWP-pelaajansa Daniel ”mertz” Mertz:n muutama päivä sitten ottaen tilalle espanjalaispelaaja Oscar ”mixwell” Cañellas Colocho:n, jolloin joukkueen valmentaja Alexander ”ave” Holdt kertoi North:n verkkosivuilla, että hän haluaa yrittää uusia asioita pelin sisällä, sillä joukkueen CT-puoli on ollut suorastaan surkeaa katseltavaa.

“I have been looking to change up things, inside and outside the game, for some time and with the player break coming up after Valencia, I thought that now would be a good time to do a test-run with an International lineup”

Giants on pääsääntöisesti pelannut espanjalaisliigoja, mutta joukkue pelasi mm. Moche XL Esports -turnauksessa, jonka SK Gaming voitti Hellraisersin tullessa toiseksi. Giants onnistui voittamaan turnauksessa Tempo Stormin ja jopa voittamaan yhden kartan Hellraisersilta. Ottelu Hellraisersia vastaan päättyi 2-1 vastapuolen voittoon, mutta kierroksissa Giants voitti Hellraisersin 44-43. Ottelu oli siis todella tasainen ja olisi voinut kääntyä hyvin helposti Giantsin voittoon.

Giants on varsin uusi joukkue vielä, joten prosentteja on turha ruveta laskemaan. Northin pelaajavaihdos tulee täydelliseen aikaan ottelun kannalta, jotta betsit voi laittaa Giantsin kautta. 5,5 tasoituslinja tarkoittaa sitä, että Giantsin on saatava 11 kierrosta, jotta betsi osuu. Ei vaikuta ollenkaan mahdottomuudelta ottaen huomioon North:n viimeaikaisen pelaajavaihdoksen, joka on todella suuri muutos.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta