CS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: Heroic – AGO


Jesse Pyrhönen

DreamHack Valencia 2018
Klo: 16.00

DreamHack Valencian ensimmäisen päivän kolmas ottelu käydään AGO:n ja Heroicin välillä. Ottelussa pelaa kaksi selvää alisuorittajaa, joten panokset kannattaa pitää alhaisina.

Heroic on ollut hukassa oman kokoonpanonsa kanssa etsien sitä juuri oikeaa. Joukkueen pelaajat ovat vaihtuneet viimeisen viiden kuukauden aikana niin useasti, että kukaan ei oikein pysy perässä.

AGO näytti jo hetken aikaa parhaalta puolalaiselta joukkueelta, kunnes he palasivat omalle tasolleen. AGO pelasi järisyttävän hyvin kaksi kuukautta sitten pelatussa StarSeries i-League Season 5 -turnauksessa, jossa joukkue hävisi tiukasti Northille puolivälierässä. Aikaisemmin AGO oli voittanut Mousesportsin ja NiP:n päästäkseen lohkoista eteenpäin.

Kuitenkin pian turnauksen päätyttyä kaikkien odotukset osoittautuivat turhiksi, sillä AGO on ottanut kunnolla turpaan Japalenon ja Sproutin kaltaisilta joukkueilta, jotka ovat todella paljon huonompia kuin NiP ja Mousesports.

AGO:n lohdutukseksi voidaan todeta, että Heroic ei myöskään ole saanut pelistään kiinni, vaan rämpii samoissa mudissa. Heroicin kolme viimeisintä häviötä ovat BO3 otteluita Epsilonia, Nordavindia ja Euronicsia vastaan. Täysin hyväksymättömiä häviöitä todella paljon huonompia joukkueita vastaan.

Joukkueet ovat kohdanneet kymmeneen eri otteeseen (kartoissa) tänä vuonna, joista Heroic on vienyt nimiinsä kuusi, ja AGO neljä karttaa. Kymmenestä kartasta neljässä kartassa on tullut yli 26,5 kierrosta, joista kaksi karttaa pelattiin kuukausi sitten, joten joukkueet näyttävät hyvin tasaisilta.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Järjestys on satunnainen.

  • Heroic remove Inferno
  • AGO remove Nuke
  • Heroic remove Overpass
  • AGO remove Dust 2
  • Heroic remove Cache
  • AGO remove Mirage/Train
  • Kartta = Mirage / Train

On hyvin todennäköistä, että pelattava kartta suosii AGO:a, sillä Heroicilla on todella ohut karttavalikoima. AGO on huomattavasti parempi Miragessa ja Trainissa ja näyttäisi siltä, että peli pelattaisiin toisessa näistä kartoista.

Molemmilla joukkueilla on omat “permabannit” eli kartat joita he eivät harjoittele ollenkaan. AGO:lla tämä on Nuke, kun taas Heroicilla vastaava on Inferno. AGO saa poistettua lähes kaikki Heroicin vahvat kartat, sillä AGO:lla on isompi ja vahvempi karttavalikoima. Heroic joutuu pelaamaan AGO:lle hyvin vahvaa karttaa, joka kuten sanottu, tulee hyvin todennäköisesti olemaan Mirage tai Train.

Kaksi viimeisintä Miragessa pelattua ottelua joukkueiden välillä ovat päättyneet AGO:n voittoon (16-13, 16-9). Kaksi viimeisintä Trainissa pelattua ottelua ovat päättyneet 16-10 AGO:lle ja 16-7 Heroicille.

Otteluun vedoksi käy yli 26,5 kierrosta ja AGO -2,5 tasoituksella.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta