CS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: Giants – AGO


Jesse Pyrhönen

DreamHack Open Valencia 2018
Klo: 11.00

Valenciassa hakataan kynäriä toista päivää putkeen, kun päivän avausottelussa AGO kohtaa Northilta kuokkaan ottaneen Giantsin. Myös AGO hävisi eilisen ottelunsa, Heroicille 16-9. AGO lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä puolalaisjoukkue on paljon kokeneempi joukkue, kuin Giants. AGO pelaa myös huomattavasti korkeammalla tasolla paljon parempia joukkueita vastaan.

Eiliset ottelut eivät menneet putkeen kummankaan joukkueen osalta. Voisi kuitenkin sanoa, että AGO sentään antoi vastustajalleen jonkin sortin haastetta toisin kuin Giants, joka melkein hävisi 16 kierrosta putkeen.

Tänään aamupäivästä pelattava ottelu AGO:n ja Giantsin välillä pelataan BO3 menetelmällä, joka tuo AGO:lle ison edun. Giants on todella uusi joukkue, ja heidän karttavalikoimansa ei todellakaan vedä vertoja AGO:n kartoille.

Kuten eilen vihjeessä mainittu, AGO:n taso on romahtanut, jos sitä verrataan kuukausia sitten tapahtuneeseen StarSeries i-League Season 5 -turnaukseen, jossa joukkue voitti mm. NiP:n ja Mousesportsin. Kuten eilen huomattu, on AGO:n vaikea kilpailla edes hyviä alemman tason joukkueita vastaan.

Giants on kuitenkin täysin eri tasoa, mitä Heroic, North ja AGO ovat. AGO on tällä hetkellä joukkue-ranking listalla sijalla #21. Giants on monta sivua alempana sijalla #55.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Järjestys on satunnainen.

  • Giants remove Cache
  • AGO remove Nuke
  • Giants pick Overpass
  • AGO pick Mirage
  • Giants remove Inferno
  • AGO remove Dust 2
  • Kolmas kartta = Train

Giants pitää Overpassia heidän parhaana karttana, sillä joukkue valitsee sen melkein joka kerta. Kyseessä on kuitenkin Giantsille pieni ongelma, sillä kyseessä on AGO:n neljänneksi pelatuin kartta, jossa joukkueella on kaiken lisäksi suurin voittoprosentti. Kyseessä on siis erittäin hyvä kartta puolalaisille.

AGO haluaa varmasti valita omaksi kartakseen Miragen, sillä Giants on pelannut kyseisessä kartassa vain kaksi virallista peliä, joiden statistiikat ovat tallentuneet. Giants hävisi toisen ottelun Tempo Stormille 16-2 voittaen toisen ottelun 16-8 täysin umpisurkeaa espanjalaisjoukkuetta vastaan, joka on sijalla #161 joukkue-rankingeissa.

Viimeiseksi kartaksi jää todennäköisesti Train joka suosii myös AGO:a todella suuresti. Olisi ihme, jos edes näkisimme tänään kolmannen kartan, sillä AGO tulee voittamaan ottelun 2-0, sillä mitään muuta mahdollisuutta ei pitäisi olla.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta