PelattuCS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: G2 – Luminosity

CS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: G2 – Luminosity
CS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: G2 – Luminosity
CS:GO | DreamHack Open Valencia 2018: G2 – Luminosity


Jesse Pyrhönen

DreamHack Open Valencia 2018
Klo: 14.30

DreamHack Open Valencian toinen ottelu pelataan tänään päivällä. Ottelu on Lohko B:n avausottelu, jossa brasilialaisilla varustettu Luminosity ottaa mittaa uudesta G2:sen ranskalaisjoukkueesta.

Luminosity on pelannut kaikkien odotuksiin nähden huonosti. Joukkue näytti lupaavalta ECS:n viitoskaudella, mutta kun finaaleihin päästiin nipin napin, niin joukkueen taso romahti alas, jossa se on pysynyt. Luminosity ei ole saanut pitkään aikaan hyviä tuloksia, vaan joukkue on suorittanut tasaisen huonosti. Tämä tarkoittaa sitä, ettei joukkue ole pystynyt voittamaan itseään parempia joukkueita, vaan he ovat pysyneet omalla tasollaan.

G2 on Luminosityä huomattavasti parempi joukkue, jonka G2 todisti viime viikolla ESL One Cologne 2018 -turnauksessa voitettuaan Mousesportsin BO3 ottelussa ja aikaisemmin turnausvoittaja Na’Vin BO1 ottelussa. Jos G2 pelaa samalla tasolla, kuin viime viikolla, ei Luminosityllä pitäisi olla mitään sananvaltaa pelin kulun määräämisessä.

Luminosity on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan kuusi. Joukkue ei selvästikään ole ottamassa askeleita eteenpäin, vaan junnaa paikallaan edelleen, joka on suorastaan ihme, kun katsoo joukkueen kokoonpanoa, mistä löytyy hurjasti potentiaalia.

Joukkueet kohtasivat noin kuukausi sitten ECS finaaleissa, jossa G2 voitti ottelun 2-0 (16-9 Overpass, 16-11 Cache). Tänään pelattava ottelu on BO1, joka hieman helpottaa Luminosityn urakkaa.

ECS finaaleissa uusi G2 joukkue oli ehtinyt pelata vain muutaman viikon yhdessä, joka näkyi muissa tuloksissa. Joukkue kehittyi hurjasti viime viikkoiseen ESL One Cologne turnaukseen, ja jos sama vire pysyy, on Luminosityllä melkein mahdoton tehtävä edessä.

Betser vetobonus: 10 € kierrätysvapaata pelirahaa
Kierrätys 0 X
Betser lahjoittaa 10 € ihan oikeaa, kierrätysvapaata ja ilmaista rahaa uusille pelaajille, jotka tekevät ensimmäisen vedon vähintään 20 € panoksella! Tämän rahan voi käyttää vedonlyönnissä, kasinolla tai nostaa pois kuljeksimasta.
0
ensitalletuksella
0
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
10
bonuspaketti
Veikkaajat.com