CS:GO | Dreamhack Masters Stockholm Qualifiers: Space Soldiers – AGO


Jesse ”grilli” Pyrhönen

On Dreamhack Masters Stockholm karsintojen toinen päivä, ja vuorossa on alemman bracketin välierät. Tämä torstai aloitetaan kahdella ottelulla, joissa vastakkain asettuvat Space Soldiers ja AGO kuin myös Heroic ja 3DMax.

Space Soldiers ja AGO ovat erittäin tasaisia joukkueita keskenään. Viimeisen kolmen kuukauden aikana keskinäiset ottelut ovat menneet Space Soldiersin nimiin 2-0. Joukkueiden viimeinen kohtaaminen oli kuitenkin juuri kolme kuukautta sitten, joten kyseisestä ottelusta ei voi vetää mitään johtopäätöksiä.

Space Soldiers on napannut viimeisestä kymmenestä ottelustaan kuusi voittoa samalla kun AGO on napannut viisi voittoa, joka näyttää, että joukkueet eivät selvästikään ole terävimmässä kunnossa.

Karsinnoissa on jäljellä ainoastaan nämä neljä joukkuetta, sillä Hellraisers ja Heroic ovat jo selvittäneet tiensä turnaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi paikka on enään jäljellä. Space Soldiers ja AGO ovat pakkovoiton edessä.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys ei ole tiedossa.

  • Space Soldiers remove Overpass
  • AGO remove Nuke
  • Space Soldiers pick Cache
  • AGO pick Train
  • Space Soldiers remove Dust 2
  • AGO remove Mirage
  • Kolmas kartta = Inferno

Molemmat joukkueet ovat omaksuneet itselleen tyylin, jossa ei harjoitella ollenkaan yhtä karttaa. AGO:lla tämä kartta on Nuke, ja Space Soldiersilla Overpass. Karttapoistoissa ei pitäisi kummempia yllätyksiä tulla, mutta karttavalinnat tulevat olemaan hieman hankalat.

Space Soldiers tulee varmasti valitsemaan Cachen, sillä se on osoittautunut turkkilaisten parhaaksi kartaksi. AGO tulee hyvin todennäköisesti valitsemaan Trainin, sillä se on heidän paras karttansa viidestä jäljellä olevasta. Mirage ja Inferno ovat AGO:lle erittäin epävarmoja karttoja, mutta Trainissa voittoja on tullut huomattavasti tasaisemmin, ja jopa hyvistä joukkueista kuten Mousesports ja NiP.

Viimeiset karttapoistot riippuvat täysin valintojen järjestyksestä. Molemmat joukkueet haluavat Dust 2 pois, joten ensimmäiseksi poistava joukkue ottaa sen varmasti pois. Toiseksi poistava joukkue saa täten valita kumpi on viimeinen kartta. AGO haluaa varmasti Infernon viimeiseksi kartakseen toisin kuin Space Soldiers, joka ottaisi mieluusti Miragen.

Ottelun viimeisellä kartalla on huima merkitys, sillä ottelu tulee todennäköisesti menemään kolmeen karttaan. Täten Over 2,5 karttaa tai AGO +1,5 on erittäin hyvä pelivalinta, mutta ottelun lopputuloksen veikkaamiseen tarvitaan jo hiukan enemmän luottoa.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta