PelattuCS:GO | DreamHack Masters Stockholm: North – TyLoo

CS:GO | DreamHack Masters Stockholm: North – TyLoo
CS:GO | DreamHack Masters Stockholm: North – TyLoo
CS:GO | DreamHack Masters Stockholm: North – TyLoo

Jesse Pyrhönen

DreamHack Masters Stockholm 2018
Klo. 14.30

Vuoden kenties kiinnostavin turnaus ennen Syyskuun major-turnausta alkaa keskiviikkona 29. päivä tätä kuuta. Turnauksessa 16 maailman parasta joukkuetta kilpailee $250 000 palkintopotista. Turnauksesta kiinnostavan tekee se, että kyseessä on ensimmäinen turnaus kuukauden kestäneen tauon jälkeen, ja myös viimeinen turnaus ennen vuoden isointa major-turnausta.

Päivän kolmas ottelu, Northin ja TyLoon välinen kohtaaminen, on mielenkiintoinen, mutta ehkä yllättävän yksipuolinen. North näytti aivan loistavia otteita viime viikolla IEM Chicago -turnauksen karsintaturnauksessa, jossa joukkue voitti koko turnauksen. North hävisi ainoastaan suomalaisjoukkue ENCE:lle, jonka North kuitenkin voitti toisella kerralla.

TyLoo ei ole ollut yhtä vakuuttava viime aikoina. TyLoo on pärjännyt kyseenalaisesti aasialaisjoukkueita vastaan puhumattakaan eurooppalaisista joukkueista. Alkuvuoden tatsi on hävinnyt, ja TyLoo ei ole enään se sama vahva yllättäjäjoukkue, kuin ennen.

North ja TyLoo eivät yllätykseksi ole kohdanneet kertaakaan ainakaan HLTV:n mukaan. Joukkueet ovat kuitenkin pelanneet todella monissa samoissa turnauksissa.

Tasoituslinja -2,5 on hyvin pieni ottaen huomioon Northin laajemman karttavalikoiman, ja tanskalaisten huiman vireen viime viikon turnauksessa. Loma oli selvästi tehnyt Northin pojille hyvää, ja saman vireen uskotaan jatkuvan.

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com