PelattuCS:GO | DreamHack Masters Stockholm: Astralis – Grayhound

CS:GO | DreamHack Masters Stockholm: Astralis – Grayhound
CS:GO | DreamHack Masters Stockholm: Astralis – Grayhound
CS:GO | DreamHack Masters Stockholm: Astralis – Grayhound

Jesse Pyrhönen

DreamHack Masters Stockholm 2018
Klo. 13.00

Vuoden kenties kiinnostavin turnaus ennen Syyskuun major-turnausta alkaa keskiviikkona 29. päivä tätä kuuta. Turnauksessa 16 maailman parasta joukkuetta kilpailee $250 000 palkintopotista. Turnauksesta kiinnostavan tekee se, että kyseessä on ensimmäinen turnaus kuukauden kestäneen tauon jälkeen, ja myös viimeinen turnaus ennen vuoden isointa major-turnausta.

Turnauksen avausottelussa tällä hetkellä maailman parhaan joukkueen titteliä kantava Astralis kohtaa australian parhaimman joukkueen Grayhoundin. Joukkueiden välillä on todella iso tasoero.

Astralis ei ole suotta maailman paras joukkue. Astraliksella on ylivoimaisesti laajin karttavalikoima. Tanskalaisjoukkueella ei ole yhtään karttaa, missä joukkue ei tuntisi pärjäävänsä kelle tahansa. Seitsemän kartan joukkue täynnä tulivoimaa on todella kova vastus.

Astraliksen viimeisen kolmen kuukauden voittoprosentit kartoissa puhuvat puolestaan. Astraliksella on täysin käsittämättömästi 100% voittoprosentti Nukessa, Miragessa, Trainissa ja Dust 2:ssa. Jäljellä olevista kartoista Infernossa voittoprosentti on 83,3% ja Overpassissa 66,7%. Cachea Astralis ei ole pelannut paljoa, mutta viimeisen kuuden kuukauden ajalta Cachen voittoprosentti on 66,7%.

On siis täysin selvää, että Astralis saa tähän BO1 formaatilla pelattavaan otteluun mieluisan kartan. Molemmat joukkueet poistavat kolme karttaa, jonka jälkeen jäljelle jää yksi kartta, joka päätyy pelattavaksi.

Grayhound haluaa varmasti poistaa Nuken, Trainin ja Dust 2. Astralis tulee poistamaan ainakin Cachen ja Overpassin, jolloin jäljelle jää Inferno ja Mirage. Näissä molemmissa Astralis on täysin dominoiva joukkue ja huomattavasti parempi, kuin Grayhound.

Ottelussa pelaavien joukkueiden tasoero on aivan uskomaton. Grayhound on varmasti käyttänyt paljon aikaa Astraliksen opettelemiseen, mutta edellisen tauon aikana Astralis on varmasti harjoitellut paljon uusia asioita, joihin Grayhound ei ole valmistautunut. Ottelun tasoituslinja -7,5 on herkullinen, ja siihen on tartuttava.

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com