CS:GO | CIS Minor: Avangar – forZe


Jesse Pyrhönen

CIS Minor – Faceit Major
Klo: 10:00

Majorin karsintaturnaukset pyörii hyvää vauhtia eteenpäin, kun samaan aikaan käynnissä ovat CIS Minor ja Americas Minor. Karsinnoista jälkimmäinen on viimeisessä päivässä, sillä tänään pelataan Americas Minorin viimeiset ottelut, ja turnauksen finaali. CIS Minor on vasta toisessa päivässään, sillä tänään pelataan B lohkon avausottelut.

Ensimmäisessä B lohkon avausottelussa kazakstanilainen Avangar ottaa mittaa venäläisjoukkue forZe:sta. Avangar on suuri ennakkosuosikki koko karsinnan voittoon, sillä joukkue on Hellraisersin kanssa ainoa, joka on saavuttanut menestystä CIS turnausten ulkopuolella. ForZe on hieman tuntemattomampi joukkue, mutta he ovat saaneet hyviäkin tuloksia aikaan pienessä ajassa.

Joukkueet ovat pelanneet vastakkain kolme kertaa, joista Avangar on hoitanut kaksi nimiinsä. Kolmeen otteluun mahtui neljä karttaa, joista Avangar on voittanut kolme. Joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan vain kahdessa kartassa. Mirage on nähty kolme kertaa, ja Dust 2 on nähty yhden kerran.

Avangar on kohtalaisessa kunnossa, sillä joukkue on onnistunut voittamaan kymmenestä viimeisestä ottelustaan viisi. ForZe on samasta ottelumäärästä napannut kuusi voittoa. Kummankin joukkueen viimeisimpään kymmeneen otteluun mahtuu ottelu toisiaan vastaan, jonka forZe hävisi puhtaasti 2-0 (16-6, 16-7).

Arvioimamme karttavalinta

Ottelu on BO1 (paras yhdestä), joten kartan veikkaaminen on hyvin hankalaa. On kuitenkin helppoa heittää ilmaan kolme karttaa, joista yksi on varmasti ottelussa pelattava kartta. Mielestämme pelattava kartta on yksi seuraavista:

  • Train
  • Mirage
  • Inferno

Avangar on helposti ennakkosuosikki kahdessa ensimmäisessä kartassa eli Trainissa ja Miragessa. Karttavalinta saattaa kuitenkin johtaa ottelun pelattavaksi myös Infernossa, joten johtopäätöksiä tästä ei kannata vetää. Inferno on myös hyvä kartta Avangarille, mutta forZella on huomattavasti paremmat mahdollisuudet kyseisessä kartassa kuin Trainissa ja Miragessa.

Ottaen huomioon Avangarin viimeaikaisen vireen ja kokemuksen, mitä joukkue on saanut isojen poikien peleistä, on Avangar ennakkosuosikki otteluun. Avangarilla on pienempi karttavalikoima, kuin forZella, mutta vastaavasti Avangar on huomattavasti vahvempi kartoissa, mitä joukkue pelaa. Tämä suosii Avangaria BO1 ottelussa, sillä on mahdotonta, että ottelussa pelattaisiin kartta, jota Avangar ei harjoittele tai missä Avangar ei olisi hyvä.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta