CS:GO | Asia Minor: TyLoo – Renegades


Jesse Pyrhönen

Asia Minor – Faceit Major
Klo: 10.00

Asia Minor on edennyt pisteeseen, jossa enään neljä joukkuetta kilpailevat pääsystä Majoriin. Jäljellä on joukkueet Renegades, TyLoo, SCARZ ja Tainted Minds. Jäljellä on kuusi ottelua, joista selviää mitkä kaksi joukkuetta matkustavat Lontooseen kahden kuukauden kuluttua.

Aamun ottelun kertoimet ovat hyvin tasaiset. Joillain peliyhtiöillä Renegades on asetettu hieman isommaksi suosikiksi, ja joillain asia on päinvastoin. Joillain kertoimet ovat täysin tasan.

Ottelussa pelaa tämän Minor turnauksen kaksi ennakkosuosikkia, joten luvassa on kova kamppailu. Ottelun voittaja selviää ratkaisuotteluun, jossa on mahdollisuus karsia Majorille. Ottelun häviäjä joutuu pelaamaan yhden ottelun enemmän.

TyLoo on vihdoin saanut oikean pelaajansa Ke ”captainMo” Liun takaisin, joten joukkueen ei tarvitse enään käyttää varapelaajia. captainMo on kahdessatoista pelaamassaan kartassa ansainnut keskiarvolta 1,19 ratingin, joten Mo on selvästi kunnossa. Mo on pelannut vain kaksi karttaa, missä hänen rating on pudonnut alle yhden.

TyLoo on parantanut Mo:n paluun jälkeen huomattavasti. TyLoo on napannut viimeisestä kymmenestä ottelusta kahdeksan voittoa. Mo on ehtinyt pelata kuusi kokonaista ottelua, jotka TyLoo on voittanut kaikki.

Renegades on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain neljä eikä joukkue ole edes pelannut itseään parempia joukkueita vastaan. Aussit tulevat olemaan pahassa pulassa ja TyLoon kovassa käsittelyssä.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys on satunnainen.

  • TyLoo remove Nuke
  • Renegades remove Mirage
  • TyLoo pick Inferno
  • Renegades pick Train
  • TyLoo remove Dust 2
  • Renegades remove Overpass
  • Kolmas kartta = Cache

Molemmat joukkueet välttelevät Nukea aina kun pystyvät. TyLoo ei ole pelannut kyseistä karttaa kertaakaan tänä vuonna, ja Renegadeskin vain kerran. Toisin sanoen on vaikeaa veikata kumpi poistaa kyseisen kartan, mutta se on varma, että se kumpi uskaltaa jättää Nuken poistamatta, on karttavalintojen voittaja, ja saa samalla huikean edun otteluun lähdettäessä.

Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta